ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009
Ένα πρόβλημα στη μέση ταλαιπωρεί τον Νίκο Μπούρδο, θέτοντας εν αμφιβόλω την συμμετοχή στο αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την Δάφνη Μ.Χ. Ήδη ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα και συμμετείχε χωρίς να πιεστεί στο διπλό. Θα υπάρξει συνεννόηση με το γιατρό για το κατά πόσο είναι έτοιμος και για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να αγωνιστεί, χωρίς να ρισκάρουμε υποτροπή και απο εκεί και πέρα θα αποφασίσουμε αν θα αγωνιστεί.
Κατά τα άλλα η προετοιμασία ολοκληρώθηκε ομαλά και όλοι είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα δωθεί τη φετινή χρονιά στο Νεοχώρι, στη φυσική έδρα της ομάδας και αναμένετε μεγάλη προσέλευση κόσμου, να βοηθήσουν όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν στη νίκη.
Ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι την οποία αποτελούν οι : Βασκαντήρας, Ευθυμίου, Κάκκος Χ., Τρικαλινός, Καρατζογιάννης Δ., Τσιφοπανόπουλος, Παπανικολάου, Λαγός, Παπαδήμας, Μπαλωμένος, Μιχάλης Ν., Μιχάλης Ι., Ξάνθης, Μπακαλόπουλος,Πλυταριάς, Χόντος,Μπούσγος και Μπούρδος.
Το παιχνίδι αρχίζει στις 16:30 με διαιτητικό τρίο τους κ.:Ρεντίφη Σ., Δημαρά, Ζαβιτσάνο

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες