ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009
Σημαντική νίκη από πολλές απόψεις πέτυχε ο Όμηρος στον Αστακό με σκορ 0-1. Το γκολ σημείωσε με απευθείας κόρνερ ο Πλυταριάς στο 63΄.
Η νίκη του Ομήρου ήταν σποδαία αφ΄ ενός μεν γιατί ο Αστακός είναι μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα, αφού οι συνθήκες στα παιχνίδια εκεί είναι ιδιαίτερες. Μικρό γήπεδο δίπλα στη θάλασσα, εκτεθειμένο στους ανέμους, η δυναμική που αποκτά η ομάδα του Αστακού από την έδρα, και αφ΄ ετέρου το καλό ξεκίνημα του Αστακού, το μεγάλο διπλό που έκανε στο Καινούριο και ο ενθουσιασμός, αφού θα έδινε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι.
Σε αυτά ο Όμηρος αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο, παρουσίασε πάλι καλό πρόσωπο, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε διαρκεί άνοδο, είχε καλή κυκλοφορία, έπεξε παιχνίδι πρωτοβουλίας, δημιούργησε αρκετές φάσεις και είχε και δοκάρι με τον Τσιφοπανόπουλο. Κινδύνεψε δύο φορές μία στο πρώτο ημίχρονο και μία στο δεύτερο. Γενικώς ένα παιχνίδι που ο Όμηρος το κέρδισε δίκαια, θα μπορούσε και θα έπρεπε να σημειώσει και άλλα τέρματα, σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού. Το σημαντικό είναι ότι με την επίτευξη του γκολ δεν κινδύνεψε, κράτησε με άνεση μακριά τους παίκτες του Αστακού από την εστία του και απείλησε πολλές φορές να πετύχει δεύτερο γκολ.
Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Είμαστε σε καλό σημείο και η ομάδα μπαίνει στο δρόμο που θέλουμε. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης για να γίνει η ομάδα ακόμη καλύτερη και πολύ πιο δυνατή.
Να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που παρά τις κακές καιρικές συνθήκες βρέθηκε πάλι κοντά μας και μας βοήθησε με την παρουσία του.
Το ερχόμενο Σάββατο ο Όμηρος θα παίξει για πρώτη φορά στο Νεοχώρι, (μετά τη γνωστή τιμωρία), με αντίπαλο τη Δάφνη Μ.Χ. 

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες