ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκε στον Όμηρο και έχει να κάνει με την έκδοση του δελτίου του Δημήτρη Μπαλωμένου. Πιο συγκεκριμένα ο Μπαλωμένος είχε κάνει πέρυσι στον Ακαρνανικό δελτίο χρονικής διάρκειας ενός έτους. Έτσι έπρεπε να σταλεί το νέο του δελτίο από 1η Σεπτεμβρίου και μετά. Η ΕΠΟ από αμέλεια και λόγω φόρτου εργασίας τα δελτία που ήταν σε αυτό το καθεστώς δεν εκδόθηκαν, κάτι που θα γίνει την Δευτέρα όπως διαβεβαίωσαν. Έτσι μαζί με τους Γιάννη Μιχάλη και Φώτη Παπανικολάου που είναι τιμωρημένοι από πέρυσι θα απουσιάσουν από το αυριανό παιχνίδι. Επίσης υπάρχει και η απουσία του Αλέκου Κότσαλου.

Πάντως πρέπει να παραδεχτεί και η ΕΠΣΝΑ το άκαιρο της έναρξης του πρωταθλήματος τόσο νωρίς αφού οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές έχουν δικαίωμα υπογραφής από 1η Σεπτεμβρίου και μετά, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα το πρωί να μην έχει εκδοθεί κανένα δελτίο για το νομό μας και να εκτυλίσσεται ένα θρίλερ με την έκδοση των δελτίων, να επικρατεί ένα μπάχαλο, οι ομάδες να διαμαρτύρονται στην ΕΠΣΝΑ η οποία να μην μπορεί να δώσει λύση μιας και το σύστημα της ΕΠΟ να βγάζει τα δελτία σύμφωνα με τον αριθμό πρωτοκόλλου. Έγινε παράκληση στην ΕΠΟ επειδή ξεκινάει το πρωτάθλημα αύριο και πολλές ομάδες δεν θα είχαν εντεκάδα, να εκδώσουν τα δελτία της Αιτ/νίας, όπως και έγινε. Σε αυτό τον πανικό ξέχασαν να περάσουν τα δελτία του ενός έτους και όσοι ποδοσφαιριστές ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, όπως ο Μπαλωμένος δεν αγωνίζονται αύριο.

Εδώ τίθεται και το ερώτημα γιατί το πρωτάθλημα να ξεκινάει τόσο νωρίς, ενώ ήταν βέβαιο ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα και βέβαια κατά πόσο υπάρχει ισονομία για όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνάνε οι υπεύθυνοι ότι οι ομάδες ξοδεύουν κάποια χρήματα στις ομάδες και οι ποδοσφαιριστές κοστίζουν χρήματα, δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώνουν να είναι εντάξει σε όλα όσον αφορά τα έγγραφα και να μην μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν από αμέλεια κάποιων ή από γραφειοκρατία.

Πάντως στον Όμηρο υπάρχει αισιοδοξία για μια καλή αρχή και όλοι είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι στον Μύτικα, που μόνο εύκολο δεν είναι αφού ο αντίπαλος διαθέτει και καλή ομάδα και η έδρα είναι δύσκολη. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών για να ενισχύσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ομήρου.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 17:30

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες