ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009
Αισιοδοξία υπάρχει στο στρατόπεδο του Ομήρου, παρά την ήττα στον Μύτικα, τόσο όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Γαυρολίμνη όσο και για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ήδη το Σάββατο θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν και οι Μπαλωμένος, Κότσαλος των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν, όπως επίσης επιστρέφει και ο Γιάννης Μιχάλης ο οποίος εξέτισε στον Μύτικα την μία αγωνιστική τιμωρίας που είχε από πέρυσι. Πλέον μόνο ο Παπανικολάου δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί αφού αυτός θα εκτίσει το Σάββατο την ποινή των δύο αγωνιστικών από πέρυσι. Αυτό που μένει είναι και οι δύο τελευταίες μεταγραφές που κάναμε Πλυταριάς και Λαγός να δέσουν με τους υπόλοιπους, μιας και ήρθαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πέρα από την επιστροφή των παικτών η αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας, πηγάζει από το γεγονός ότι έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία, πρωτόγνωρη για κάποια παιδιά, τα οποία δεν έχουν συνέλθει εντελώς, η οποία όμως θα αποδώσει . Έπρεπε όμως να γίνει αυτό για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την διάρκεια στη χρονιά και στα κρίσιμα σημεία του πρωταθλήματος να παρουσιαστούμε δυνατοί.

Όλοι λοιπόν ετοιμαζόμαστε για το Σαββατιάτικο παιχνίδι, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναμένουμε την θερμή συμπαράσταση του κόσμου, ο οποίος έδειξε από την παρουσία του στον Μύτικα τη διάθεσή του να σταθεί κοντά στους ποδοσφαιριστές

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες