ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ευρεία νίκη με σκορ 5-1 πέτυχε ο Όμηρος στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Δάφνη Μ.Χ. και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα μετά από τέσσερις αγωνιστικές την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο από την βροχόπτωση των τελευταίων δύο ημερών ο Όμηρος στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι ήταν σαρωτικός. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 6ο λεπτό, μετά από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Ευθυμίου σε μακρινή εκτέλεση φάουλ, έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, αυτό που θέλει κάθε φίλαθλος να βλέπει στο γήπεδο, δημιούργησε πολλές φάσεις πέτυχε πέντε γκολ και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση. Τα τέρματα σημείωσαν οι Κουτσουβέλης αυτογκόλ, Κάκος Χ., Λαγός, Μπαλωμένος και Τρικάλινός.
Από την πλευρά μου να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές για την εμφανισή τους και για το αποτέλεσμα, να τους ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα προσπαθειά τους, όπως επίσης να ευχαριστήσω και τον κόσμο της ομάδας που για άλλη μια φορά και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες ήταν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών.
Τώρα το επόμενο παιχνίδι είνα την Τετάρτη 7/10 για το κύπελο στο Αντίρριο και το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι το Σάββατο στις 10/10 με τον Άρη Αιτωλικού στο Νεοχώρι.
Το επόμενο Σάββατο 3/10 δεν θα έχουμε αγώνες λόγω των εκλογών

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες