ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Σάββατο 27 Αυγούστου 2011
Το δυνατότερο φιλικό της προετοιμασίας του έδωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Άρης με αντίπαλο την ΑΕΜ στο Μεσολογγι. Αγωνίστηκαν και σε αυτό το φιλικό όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν διαθέσιμοι περίπου από ένα ημίχρονο.  Παρά το γεγονός ότι την εβδομάδα αυτή υπήρχε το τριήμερο πανηγύρι της Αγίας Αγάθης στο Αιτωλικό στο οποίο συμμετείχαν αρκετοί ποδοσαφιριστές, κάτι που έγινε εμφανές στο παιχνίδι και αναγκαστικά το πρόγραμμα των προπονήσεων μεταβλήθηκε, ο Άρης πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι σε μια αρκετά ποιοτική ομάδα που έχει και δικαίως υψηλούς στόχους και που ευχόμαστε να τους πετύχει.
Σε αυτό το παιχίδι είδαμε αρκετά καλά στοιχεία στο κομμάτι της τακτικής τόσο όσον αφορά τον επιθετικό τομέα, όσο και στον αμυντικό. Παράλληλα λόγω της καλής ποιότητας της ΑΕΜ μας έδειξε καθαρά που χρειάζεται να δουλέψει η ομάδα περισσότερο ώστε να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες παρουσιάστηκαν στο χθεσινό φιλικό.
Αξίζει να σημειωθεί η πολυάριθμη παρουσία των φιλάθλων του Άρη προεξάχοντος των Ανεπιθύμητων που δείχνουν από τα φιλικά ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα.
Για την ιστορία το σκορ έληξε ισόπαλο 1-1 με τέρματα των Λαγού και Καρύμπα. Επόμενο φιλικό είνα την Τετάρτη 31/8 και ώρα 17:30 στη Γραμματικού.



View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες