ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Σάββατο 6 Αυγούστου 2011
Με διπλές προπονήσεις που άρχισαν από την Δευτέρα προχωρά η προετοιμασία του Άρη. Το πρόγραμμα είναι αρκετά κουραστικό και επίπονο, όμως οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται πλήρως, δείχνοντας μεγάλη διάθεση πράγμα που χαροποιεί την τεχνική ηγεσία. Σε αυτό το διάστημα και μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό στο Μεσολόγγι με αντίπαλο τον ΓΟΜ δίνεται έμφαση στον τομέα της φυσικής κατάστασης, μη παραλείποντας όμως και κομμάτια της τακτικής στην οποία και θα δοθεί μεγάλο βάρος στη συνέχεια.
Στη απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Άρη μιλήσαν στους ποδοσφαιριστές ευχόμενοι καλή χρονιά, ζήτησαν μεγάλη προσπάθεια κυρίως στα παιχνίδια και τις προπονήσεις και τόνισαν ότι θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα σε οποιοδήποτε γήπεδο και αν αγωνίζεται στηρίζοντάς την. Άλλωστε οι Ανεπιθύμητοι συνεισφέρουν οικονομικά στην ομάδα και αποτελούν τον κύριο χρηματοδότη της.  Χθες το βράδυ διοργάνωσαν και το πρώτο τους πάρτυ στο Αιτωλικό στο κέντρο Ρεμπάκια.
Στα μεταγραφικά ποδοσφαιριστής του Άρη θα πρέπει θεωρείτε ο Γιώργος Καλογεράκης, ο οποίος αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό , το Ελαιόφυτο και πέρυσι αγωνιζόταν στην Δάφνη Μεγάλης Χώρας.
Επίσης ο Άρης απέκτησε τον Σπύρο Σταθάτο τερματοφύλακα από την ΑΕΜ, τον νεαρό Γιώργο Γατσώρη  από τον Αχελώο Νεοχωρίου, ενώ παρέμειναν στην ομάδα οι Γιάκος, Αρέτας και Καπελάρης.
Με αυτές τις μεταγραφές και ανανεώσεις, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής εκτός εξαιρετικής περίπτωσης







View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες