ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 21 Αυγούστου 2011
Εμφανώς βελτιωμένος παρουσιάστηκε σήμερα ο Άρης στο φιλικό που έδωσε στο Νεοχώρι με αντίπαλο τον Εθνικό Γουριάς. Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν διαθέσιμοι ενώ ντεμπουτάρισαν και οι Λαγός , Ευθυμίου που ενσωματώθηκαν αυτή την εβδομάδα με τους υπολοίπους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές του Άρη παρά τα ¨βαριά¨ πόδια και την κούραση από τις δυνατές προπονήσεις, απέδωσαν για την εποχή καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες που δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ είτε λόγω κακών τελειωμάτων , είτε λόγω των εντυπωσιακών επεμβάσεων και των δύο τερματοφυλάκων του Εθνικού που χρησιμοποιήθηκαν. Το κυριότερο είναι ότι έδειξαν  σιγά σιγά να αφομειώνουν τους τομείς της τακτικής που δουλεύουν στις προπονήσεις. Βέβαια υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν και να βελτιώσουν, αλλά έδειξαν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Πλέον απομένει και η ενσωμάτωση του Γργοριάδη μέσα στην εβδομάδα για έρθουν όλοι στο επόμενο διάστημα στο ίδιο επίπεδο τόσο της φυσικής κατάστασης, όσο και της τακτικής.
Για την ιστορία ο Άρης κέρδισε με 3-0 με τέρματα των Λαγού, Ζέρβα και Ερινάλντο, ενώ είχε και δύο δοκάρια με Γιάκο και Καβαλιέρη.
Επόμενο φιλικό είναι την ερχόμενη Παρασκευή με αντίπαλο την ΑΕΜ στο Μεσολόγγι.






View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες