ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008
Με το βαθμό της ισοπαλίας γύρισε από τα Γιάννενά με την ΑΕ η ομάδα των Φυτειών.Στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο ο Ακαρνανικός ήταν πολύ καλός και είχε ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του Λαυράνου όπου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της ΑΕ, και ένα σουτ του Παστρωμά με την ίδια κατάληξη. Από το 25 λεπτό και μετά η ΑΕ ισσορόπησε το παιχνίδι αλλά δεν απείλησε την εστία του Σακκά παρά μόνο με ένα μακρινό σουτ του Τουντζουρέκ που βρήκε στη πάνω μεριά του δοκαριού και κατέληξε άουτ. Ο Ακαρνανικός έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 43 λεπτό όταν μετά από σέντρα του Παπαδήμα ο Λαυράνος μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής, επιχείρησε κεφαλιά και έπιασε αέρα!!. Η ΑΕ προηγήθηκε στο 53 λεπτό, όταν ο Παπαδήμας πάσαρε λάθος στο χώρο του κέντρου, ο Γκολφινόπουλος δέχτηκε την μπάλα στην πλάτη του Ευαγγέλου ο οποίος φάνηκε να την ελέγχει, όμως ο Γκολφινόπουλος την τσίμπησε πέρασε και τον εξερχόμενο Σακκά και έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο Ακαρνανικός πίεσε έχασε ευκαιρία στο 62 λεπτό όταν μετά από σέντρα του Λιανού ο Μακρυπίδης μόνος του μέσα στην περιοχή, αντί να στοπάρει και να σουτάρει, επιχείρησε απευθείας βολέ και έπιασε αέρα. Στο 70 λεπτό είχαμε ένα πολύ καλό συνδυασμό Παστρωμά, Τεγούση όμως ο τερματοφύλακας με έγκαιρη έξοδο πρόλαβε το τελικό πλασέ. Στο 77 λεπτό έχουμε την ισοφάριση. Μετά από ένα πολύ ωραίο συνδυασμό η μπάλα έφτασε αριστερά στον Αλεξανδρή ο οποίος επιχείρησε σέντρα, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπάρκα και η διαιτητής του αγώνα κ. Λαζόγκα έδειξε χωρίς δισταγμό την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Λιανός και έκανε το 1-1. Ο Ακαρνανικός κυνήγησε την νίκη και έχασε πολυ μεγάλη ευκαιρία για να την πάρει όταν μετά από σέντρα του Σιούνα ο Λιανός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα εκατοστά έξω από το κάθετο δοκάρι του Καραθανάση.

Συνθέσεις
ΑΕ Γιάννενα: Καραθανάσης, Μπάρκας, Ευαγγελίδης,Τουντζουρέκ (52΄Κάλος),Παπαδόπουλος Ε., Θανασιάς (62΄Νάτσης), Παπαδόπουλος Ο., Σαββίδης, Τσολάκος, Γκολφινόπουλος (75΄ Μούλιας), Παπαρούνας.
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ: Σακκάς, Αλεξανδρής (86΄Μπαλωμένος), Μπίρκος (69΄Σιούνας), Παπαδήμας, Στριμένος, Λαυράνος, Ευαγγέλου, Παστρωμάς, Τσάμης (58΄ Λιανός), Τεγούσης, Μακρυπίδης.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες