ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Σαν μια κακή παρένθεση πέρασαν στις Φυτείες την ήττα αλλά και την κακή εμφάνιση της Κυριακής κόντρα στη Βόνιτσα και ετοιμάζονται για την δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Σκουφά Κομποτίου, έναν δύσκολο αντίπαλο. Στον Ακαρνανικό όμως σκέφτονται την νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών για να ανέβει βαθμολογικά η ομάδα. Εκτός αυτού είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας και πρέπει να κερδηθεί
Η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό συνεχίζεται κανονικά και τα προβλήματα όσον αφορά τραυματισμούς είναι λίγα αλλά σημαντικά. Ο Μπαλωμένος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και είναι πιθανό την Κυριακή να τεθεί για μικρό χρονικό διάστημα στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Ο Στριμένος ταλαιπωρείτε από τη μέση του και την Πέμπτη θα ξέρουμε αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Επίσης ο Παστρωμάς θα παρακολουθήσει τη σχολή προπονητών στο Μεσολόγγι, θα είναι την Κυριακή στο παιχνίδι αλλά με ελλειπή προετοιμασία, μιας και θα χάσει τις προπονήσεις της Πέμπτης και Παρασκευής.
Ο Ακαρνανικός σε αυτό το παιχνίδι θα χρειαστεί και τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου του, γιατί πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι και η βοήθεια του κόσμου θα παίξει σημαντικό ρόλο στη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για την κατάκτηση της νίκης.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες