ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Ισόπαλος 2-2 ήρθε ο Ακαρνανικός στις Φυτείες με αντίπαλο τον ισχυρό και με πρωταγωνιστικές βλέψεις Σκουφά Κομποτίου σε ένα δραματικό παιχνίδι με πρωταγωνιστή ένα τραγικό διαιτητή. Το πρώτο ημίχρονο κυλούσε σε ήρεμα νερά, με δύο ομάδες που κοίταζαν να μην αιφνιδιαστεί η μία από την άλλη. Αυτά μέχρι το 27΄ όταν ο διαιτητής της συνάντησης εφεύρε πέναλτυ όταν ο Τεγούσης έβαλε το πόδι να κόψει σουτ, ο αντίπαλος του κλότσησε το πόδι και έπεσε. Ο Ρέντζιος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και έκανε το 0-1. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Σακκάς κάνει λάθος διώξιμο η μπάλα πάει στον Μπαλάφα Κ. ο οποίος περνάει τον τερματοφύλακα του Ακαρνανικού πλασάρει αλλά ο κορυφαίος των γηπεδούχων Στριμένος σώζει στη γραμμή η μπάλα χτυπάει και στο κάθετο δοκάρι, γυρίζει στον Μπαλάφα Κ. ο οποίος πλασάρει άουτ. Ο απόλυτος αιφνιδιασμός ήρθε ένα λεπτό μετά το γκολ όταν ο Καρύδης με μακρινό σουτ βρήκε τον Σακκά εκτός θέσης και έκανε το 0-2. Από το σημείο αυτό και μετά η ψυχολογία των παικτών του Ακαρνανικού έπεσε με αποτέλεσμα η ομάδα του Σκουφά να δημιουργήσει ευκαιρίες για τρίτο γκολ το οποίο δεν ήρθε χάρις τις επεμβάσεις του Σακκά στις εκτελέσεις Μπαλάφα Κ. και Καρύδη.
Στο β΄ημιχρονο η εικόνα του Ακαρνανικού άλλαζε άρδην μπαίνοντας οι ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι να μην αφήσουν το παιχνίδι να χαθεί. Πίεσαν τον Σκουφά πάρα πολύ και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο που ο Σκουφάς έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μπαλάφα Κ. Από το σημείο αυτό και μετά η πίεση έγινε αφόρητη και δύο λεπτά μετά έγινε η φάση που στιγμάτισε το παιχνίδι. Ο Λαυράνος δέχετε μπαλιά στη μικρή περιοχή, μόνος του να σκοράρει. Ο διαιτητής σφυρίζει οφσάιτ χωρίς να έχει σηκώσει σημαία ο επόπτης. Ο διαιτητής κοιτάει τον επόπτη που του κάνει νόημα ότι δεν είναι οφσάιτ. Εν τω μεταξύ ο Λαυράνος έχει σταματήσει και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Παπαχρήστου. Βλέποντας τον επόπτη ο διαιτητής λέει στον τερματοφύλακα ¨παίξε λάθος σφύριγμα¨. Ο τερματοφύλακας ακούγοντας νωρίτερα το σφύριγμα θεώρησε ότι πρέπει να στήσει τη μπάλα για να εκτελέσει το οφσάιτ. Όντως την αφήνει κάτω και κάνει πίσω για να πάρει φόρα. Ο Λαυράνος ακούγοντας τον διαιτητή σουτάρει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής και ο επόπτης τρέχουν στη σέντρα κατακυρώνοντας το γκολ μέσα στις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων. Έτσι έγινε το 1-2 και στο 90΄ μετά από γύρισμα του Αλεξανδρή από τα δεξιά ο Στριμένος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2. Το παιχνίδι ο διαιτητής το έληξε ακριβώς στο 90΄ ενώ έπρεπε τουλάχιστον να κρατήσει 5΄ καθυστέρηση, στερώντας τη δυνατότητα από τον Ακαρνανικό να κάνει την ολική ανατροπή.

Συνθέση Ακαρνανικού
Σακκάς, Αλεξανδρής, Μακρυπίδης, Παπαδήμας, Στριμένος, Λαυράνος, Ευαγγέλου, Λαινός (55΄ Τσάμης), Παστρωμας, Τεγούσης, Σιούνας (65΄ Μπίρκος)

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες