ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008
Δεν τα κατάφερε στη Βόνιτσα ο Ακαρνανικός όπου ηττήθηκε από τον τοπικό Αμβρακικό με σκορ 1-0. Το παιχνίδι ποιοτικά ήταν κακό. Η Βόνιτσα ήταν πιο καλή στο πρώτο ημίχρονο και έχασε ευκαιρίες με το Μήτσο στο 1΄ με κεφαλιά απέκρουσε ο Σακκάς σε κόρνερ, στο 5΄ με πλασέ του Μήτσου πάλι μετά από λάθος γύρισμα του Αλεξανδρή η μπάλα πέρασε παράλληλα στο τέρμα και στο 23΄ πάλι με το Μήτσο με πλασέ απέκρουσε ο Σακκάς. Ο Ακαρνανικός απείλησε στο 6΄ όταν μετά από κόρνερ του Λαυράνου ο Λιανός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Επίσης ένα σουτ του Λιανού στο 34΄ η μπάλα πέρασε άουτ και μια παράλληλη μπαλιά του Λαυράνου ο Τεγούσης δεν πρόλαβε με προβολή να στείλει τη μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε, ο Ακαρνανικός ήταν καλύτερος, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα, δέχτηκε το γκολ στο 52΄ όταν ο Μήτσος πήρε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, πέρασε τον Στριμένο και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1 - 0, στη μοναδική φορά που μπήκε η Βόνιτσα με αξιώσεις στην περιοχή στο δεύτερο μέρος. Από το σημείο αυτό και μετά ο Ακαρνανικός πίεσε χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα.
Ένα λεπτό πριν το γκολ ο Λαυράνος έχασε μοναδική ευκαιρία όταν από μπαλιά του Παστρωμά μόνος στο ύψος το πέναλτυ αντί να σκοράρει με κεφαλιά προτίμησε να κάνει κοντρολ με το στήθος και προλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν.
Συνθέσεις
Βόνιτσα. Παχής, Κιτσαντάς, Θεολόγου, Καταγής Λ. (Καλαντζής), Καταγής Γ. (89' Λούντζης), Μήτσος (81΄ Μέλος), Κούτσικος, Μπίρος, Φέσσας, Νιάφας, Νάτσης.
Ακαρνάνικός. Σακκάς, Αλέξανδρής (85΄ Μπακαδήμας), Μακρυπίδης, Παπαδήμας, Στριμένος, Λαυράνος, Ευαγγέλου, Λιανός, Τσάμης (46΄ Παστρωμάς), Τεγούσης, Σιούνας (46΄ Μπίρκος)

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες