ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009
Εντυπωσιακά έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Όμηρος Νεοχωρίου αφού πέρασε μέσα από τις Φυτείες με σκορ 4-2. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, αφού λόγω των καιρικών συνθηκών ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός. Ο Όμηρος βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές του αγώνα, όμως γρήγορα ισοφάρισε και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκε με 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο δεν έπιασε την απόδοση που μπορούσε, αλλά ήταν πιο καλός στο γήπεδο από τον Ακαρνανικό. Στην επανάληψη ο Όμηρος μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, ήταν πολύ καλός, πέτυχε ακόμη δύο γκολ και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα. Από το 75΄ και μετά οι παίκτες του Ομήρου χαλάρωσαν αδικαιολόγητα, αφού θεώρησαν ότι το παιχνίδι τελείωσε. Έτσι ο Ακαρνανικός μείωσε σε 4-2 και είχε και δοκάρι να μειώσει ακόμη περισσότερο και να κάνει το παιχνίδι δραματικό. Έτσι τελείωσε το παιχνίδι. Και τα τέσσερα γκολ του Ομήρου πέτυχε ο Σταύρος Λαγός.
Από τη μεριά μου να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την νέα τους επιτυχία, όμως αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαρή ομάδα δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με τέτοια επιπολαιότητα όπως στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.
Με αυτό το παιχνίδι τελείωσε ο πρώτος γύρος που βρίσκει τον Όμηρο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζί με την Ένωση Ευηνοχωρίου την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 39 γκολ.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας και μάλιστα πήγε πολύ καλύτερα από ότι υπολογίζαμε. Θέλαμε να είμαστε στην πρώτη πεντάδα, όμως δεν υπολογίζαμε να βρισκόμαστε δύο βαθμούς από την κορυφή αφού το καλοκαίρι δεν έγινε σχεδιασμός για πρωταθλητισμό. Αυτό συμβαίνει όμως γιατί τα παιδιά από το καλοκαίρι δουλεύουν πάρα πολύ, ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των προπονήσεων και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, αφού τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Σίγουρα μας περιμένει πολύ δουλειά ακόμη μιας και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο δεύτερος γύρος είναι μπροστά μας και αυτό που έχουμε σαν στόχο είναι η ομάδα να παρουσιάζεται όλο και καλύτερη.
Μία κίνηση που είναι άξιας λόγου και συγχαρητηρίων έγινε από την ομάδα του Ακαρνανικού. Πριν την έναρξη του αγώνα τίμησαν με πλακέτες τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, Παπαδήμα και Μπαλωμένο για την πολυετή προσφορά στον Ακαρνανικό, όπως και σε εμένα έδωσαν μια ανθοδέσμη αφού πέρασα για ένα διάστημα πέρυσι από τον Ακαρνανικό. Ήταν μία κίνηση πολύ καλή κυρίως για τους ποδοσφαιριστές αφού προσέφεραν πολλά για  χρόνια στο σωματείο οδηγώντας το σε επιτυχίες.
Πλέον υπάρχει η διακοπή λογω εορτών και το πρωτάθλημα θα αρχίσει πάλι στις 9 Ιανουαρίου.
Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ο νέος χρόνος να φέρει τα καλύτερα για όλους.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες