ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009
Ένα παιχνίδι με άγρια ομορφιά έγινε σήμερα στο γήπεδο του Καινουρίου, που έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2. Ο Όμηρος κατάφερε στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει και να πάρει ένα σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία καλή ομάδα που η δυναμικότητά της είναι δυσανάλογη με τη βαθμολογική της θέση.
Ο Όμηρος για άλλη μία φορά έδειξε και σε αυτό το γήπεδο ότι είναι μία καλή ομάδα, ήταν καλύτερη από την ομάδα της Δόξας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ είχε δοκάρι και χωρίς να απειληθεί βρέθηκε να χάνει στο 62΄ με σκορ 2-0, για άλλη μια φορά δεχόμενος (με επιείκεια ο χαρακτηρισμός), αστεία γκολ που δεν τα βλέπεις ούτε σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος και από το τίποτα βρέθηκε να κυνηγάει σε 25΄ δύο γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα λεπτό πριν την επίτευξη του πρώτου γκολ του Καινουρίου, ο Όμηρος έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιφοπανόπουλο να προηγηθεί στο σκορ. Όπως επίσης στην προηγούμενη φάση της επίτευξης του δευτέρου γκολ του Καινουρίου ο διατητής του αγώνα κ. Μπεσίνης αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Ομήρου σε χέρι του Παναγιωτόπουλου (ευτυχώς υπήρχε η κάμερα του Αχελώου και θα το δείτε).
Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Ομήρου έδειξαν πίστη και κυνήγησαν την ανατροπή την οποία και πέτυχαν, μειώνοντας πρώτα με τον Κάκκο Χ. και ισοφαρίζοντας στο 94΄ με τον Τσιφοπανόπουλο.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές γιατί πίστεψαν στο αποτέλεσμα και πέτυχαν μια μεγάλη ανατροπή. Δεν νομίζω να το πετύχαινε άλλη ομάδα αυτό  στη συγκεκριμένη έδρα και με συγκεκριμένη ομάδα.
Τα προβλήματα δεν έλειπαν από τον Όμηρο αφού ο Κούσουλας ο οποίος ήταν να ξεκινήσει το παιχνίδι έμεινε με πυρετό στο κρεβάτι, ο Παπαδήμας μέχρι χθες ταλαιπωρούταν και αυτός από πυρετό, όπως επίσης με πυρετό ήταν οι Νικολούζος και Καρατζογιάννης οι οποίοι δεν ακολούθησαν την αποστολή. Να ανφέρουμε ότι δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας και ο Ξάνθης ο οποίος είχε ατύχημα με την μηχανή του.
Έστω και αν θεωρώ ότι ο Όμηρος άξιζε την νίκη, ο στόχος να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα επετεύχθη και τώρα το βάρος θα πέσει στο επόμενο παιχνίδι που είναι στο Αντίρριο.
Αυτή την περίοδο υπάρχει το πιο δύσκολο κομμάτι του προγράμματος για τον Όμηρο αφού υπάρχουν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου άλλα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Αντίρριο και Φυτείες και ένα εντός έδρας με το ΓΟΜ. Είναι σημαντικό να μην χάσουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια και να κερδίσουμε το παιχνίδι στην έδρα μας.
Τέλους εκ μέρους όλης της ομάδος θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Καινουρίου (διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές) για την καλή φιλοξενία τους την οποία και θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Άλλωστε οι σχέσεις των δύο ιστορικών συλόγων είναι πάρα πολύ καλές.
 Την Τρίτη ο Όμηρος θα παίξει φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες