ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009
Σποδαία νίκη σημείωσε χθες ο Όμηρος μέσα στο Ευηνοχώρι με σκορ 4-2. Η σπουδαιότητα της νίκης είναι μεγάλη αφού ο Όμηρος αγωνιζόταν από το 35΄ με δέκα ποδοσφαιριστές με την "αυστηρή" αποβολή του Τσιφοπανόπουλου. Ο Όμηρος κατάφερε χθες να κερδίσει όχι μόνο την δυνατή ομάδα της Ένωσης αλλά και την κακή διαιτησία εις βάρος του. Εδώ θέλω να σταθώ λίγο γιατί τις τελευταίες αγωνιστικές, κυρίως από τότε που κάναμε το λάθος να βρεθούμε στη δεύτερη θέση, γινόμαστε μάρτυρες ενός έργου που παίζετε με κακές διαιτησίες που τυχαίνει να είναι εις βάρος μας. Δεν ξέρω αν μας στέλνετε κάποιο μύνημα, πάντως εμείς δεν δηλώσαμε ποτέ ούτε η διοίκηση ούτε εγώ σαν προπονητής ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα, οπότε δεν έχουν να φοβούνται τίποτα από εμάς. Αυτό το λέω μήπως μας αφήσουν να κάνουμε και νομίζω ότι το κάνουμε σωστά, αυτό που δουλεύουμε στο γήπεδο, να παίζουμε ποδόσφαιρο. Η χθεσινή νίκη και η αντιμετώπιση που είχαμε διαιτητικά (και δεν μιλάω για τους επόπτες), μου έδωσαν τη δυνατότητα να εκφράσω αυτά τα οποία βλέπουμε. Δεν το έκανα νωρίτερα στα άτυχα αποτελέσματα για να μην θεωρηθεί σαν δικαιολογία. Πάντως είναι παράδοξο να νικάς με τέσσερα γκολ εκτός έδρας και να διαμαρτύρεσε για την διαιτησία.
Αυτή είναι και η τελευταία φορά που ασχολούμε με κρίσεις για τη διαιτησία. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή και ούτε θέλω να γίνω γραφικός. Αυτό είναι κομμάτι της διοίκησης, να προστατευτεί η ομάδα από τέτοιου είδους γεγονότα. Αυτό γιατί οι ποδοσφαιριστές καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και είναι άδικο να τους κλέβουν αυτό που δικαιούνται.
Χθές είχαμε ένα άτυχο συμβάν αφού ο Μπούρδος που επέστρεψε από τραυματισμό, ξαναχτύπησε στο κεφάλι σε σύγκρουση με τον Νάκα, διεκομίσθει στο νοσοκομείο όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα.
Πρόσωπο του αγώνα ο Σπύρος Κούσουλας που πέτυχε τρία τέρματα, το άλλο τέρμα πέτυχε ο Φώτης Κάκος. Επίσης ο Όμηρος είχε δοκάρι σε χτύπημα φάουλ του Πλυταριά.
Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την νίκη την εμφάνιση, αλλά κυρίως για την παλικαριά που έδειξαν και την ψυχραιμία τους, αφού με αυτά που γινόταν ήταν εύκολο να παρεκτραπούν.
Επόμενο παιχνίδι είναι με τη Μεσάριστα στο Νεοχώρι.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες