ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009
Απίστευτα πράγματα έγιναν  σήμερα στο γήπεδο του Νεοχωρίου όπου ο Όμηρος παραχώρησε ισοπαλία στον Εθνικό Γουριάς με σκορ 1-1.
Αυτό που συμβαίνει με την ομάδα του Ομήρου είναι φοβερό. Κατάφερε να μην κερδίσει ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Ειδικά στο β΄μέρος ήταν πάρα πολύ καλός, έπαιξε πολύ καλή μπάλα δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες προηγήθηκε και δέχτηκε γκολ από πλάγιο άουτ!!!! στην μία από τις δύο φορές που η Γουριά έφτασε στην εστία του, τη στιγμή που είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Καλύβα στο 66΄. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο διαιτητής της συνάντησης κ. Στυλιαράς αρνήθηκε δύο πέναλτι ένα εκ των οποίο  είναι ο ορισμός του πέναλτι σε ανατροπή του Λαγού στο 88΄. Δεν ήταν καν αμφισβητούμενη φάση, ήταν καταφανέστατο πέναλτι. Το δεύτερο δεν δόθηκε στο 93΄ σε κατεδάφιση του Μπούσγου. Ο Όμηρος είχε και δοκάρι σε σουτ του Παπαδήμα.  Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω ατυχία, κακοδαιμονία, αστοχία αλλά χάνουμε πολλές κλασικές ευκαιρίες και όχι μόνο αυτό, δεχόμαστε αστεία γκολ χωρίς να απειλούμαστε από τον αντόπαλο. Σίγουρα δεν μπορεί να γίνεται αυτό συνέχεια, με συνεχή προσπάθεια και βελτίωση, θα έχουμε επιτυχή αποτελέσματα και πορεία. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη και ωφείλουμε να προσπαθούμε και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι.
Το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο όπως κάθε φορά  και αυτός πρασπάθησε με τις φωνές του να ενισχύσει τους ποδοσφαιριστές και τον ευχαριστούμε.
Σήμερα δεν αγωνίστηκε ο Μπάμπης ο Κάκκος ο οποίος είχε 40 πυρετό, ενώ επανήλθαν οι Παπαδήμας και Πλυταριάς. Τη Δευτέρα ο Λαγός παρουσιάζεται στη Λαμία για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.
Επόμενο παιχνίδι είναι στο Ευηνοχώρι με την Ένωση Ευηνοχωρίου

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες