ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Σάββατο 22 Αυγούστου 2009
Σήμερα τελείωσε η δεύτερη φάση της προετοιμασίας και πλέον από Δευτέρα ο Όμηρος μπαίνει στη τρίτη και τελική φάση της προετοιμασίας που περιλαμβάνει το φορμάρισμα και το μοντάρισμα της ομάδας. Στα φιλικά που έγιναν αυτή την εβδομάδα ο Όμηρος είχε πολύ κακή απόδοση και άσχημα αποτελέσματα, αλλά αυτό είναι κάτι που στην ομάδα το περιμέναμε γιατί το δεύτερο στάδιο περιλάμβανε πολύ δυνατές προπονήσεις, με άνοδο της έντασης, πράγμα που έκανε τα πόδια των ποδοσφαιριστών πολύ βαριά ώστε να μην μπορούν να αποδώσουν. Από την αρχή είχαμε επισημάνει ότι στην προετοιμασία τα φιλικά θα είναι η συνέχεια των προπονήσεων και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να δουλέψει η ομάδα όσο καλύτερα μπορεί στον τομέα κυρίως της φυσικής κατάστασης έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε διάρκεια σαν ομάδα, χωρίς να ενδιαφερόμαστε τόσο για τα φιλικά.
Από τα παιχνίδια που κάναμε βγήκαν σημαντικά συμπεράσματα και τώρα που μπαίνουμε στην τελική φάση θα μας χρησιμεύσουν ώστε να δεθεί καλά η ομάδα και να παρουσιαστεί έτοιμη εκεί που μας ενδιαφέρει, στο πρωτάθλημα.
Επόμενο φιλικό την Τετάρτη 26/8 και ώρα 18:00 με τον Αστέρα Κεφαλοβρύσσου στο Νεοχώρι.
Σε κανονικό πρόγραμμα μπήκαν οι Τσιφοπανόπουλος και Παπανικολάου. Επίσης ο Παπαδήμας ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και σύντομα θα μπει και αυτός με την υπόλοιπη ομάδα. Οι τρεις αυτοί δεν αγωνίστηκαν σε κανένα από τα δύο φιλικά και αναμένετε να ενισχύσουν την ομάδα.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες