ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009
Σε συμφωνία ήρθε η διοίκηση του Ομήρου με τον Κώστα Παπαδήμα που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ακαρνανικό Φυτειών. Η μεταγραφή αυτή είναι μεγάλη επιτυχία της διοίκησης, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι εκ των κορυφαίων ερασιτεχνών του νομού και γι αυτόν ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες του περιφερειακού πρωταθλήματος. Ήδη έχει κάνει τις πρώτες προπονήσεις με τον Όμηρο και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο πρωτάθλημα.
Το ρόστερ της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, υπάρχουν συζητήσεις για να έρθουν δύο με τρεις ποδοσφαιριστές ώστε να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά. Ήδη από την Τετάρτη γίνονται διπλές προπονήσεις. Το ευχάριστο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές κάνουν προσπάθεια και συμμετέχουν με μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις παρά το βαρύ και δύσκολο πρόγραμμα.
Τα φιλικά που έχουν κανονιστεί είναι με Ελαιόφυτο το Σάββατο 8/8, με ΑΕΜ 12/8 αυτά τα δύο εκτός έδρας, με Αστέρα Κεφαλοβρύσου στις 14/8 στο Νεοχώρι, με ΓΟΜ στις 19/8 δεν έχει καθοριστεί ακόμη η έδρα. Στις 26/8 πάλι με το Κεφαλόβρυσο, ενώ θα κλειστεί και ένα ακόμη φιλικό για τις 23/8.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες