ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 9 Αυγούστου 2009
Χρήσιμα συμπεράσματα βγήκαν από το χθεσινό πρώτο φιλικό του Ομήρου με το Ελαιόφυτο στο οποίο ο Όμηρος γνώρισε την ήττα με 2-0 με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο έγινε υπό καταρακτώδη βροχή, σε βαρύ από το νερό αγωνιστικό χώρο που είχε σαν αποτέλεσμα να δυσκολεύει πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν είχαν και τα κατάληλα παπούτσια για τέτοιες συνθήκες. Το δεύτερο ημίχρονο έγινε σε διπλανό γήπεδο με τάπητα και παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο.
Η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε δύο ομάδες που βρίσκονται στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας, χωρίς ιδιαίτερη φρεσκάδα, όμως με διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και ήταν αρκετές οι στιγμές του παιχνιδιού που το κατάφεραν. Βέβαια είναι αυτονόητο ότι και οι δύο ομάδες θέλουν αρκετή δουλειά.
Από την πλευρά μας θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις και αφορούν κυρίως την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Αρκετά από αυτά έγιναν σε ικανοποιητικό βαθμό, σε άλλα πρέπει να επιμείνουμε.
Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, όπου εκτός από την καλή αμυντική λειτουργία, δημιουργήσαμε και ευκαιρίες για γκολ. Επίσης δοκιμάσαμε ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις, για να καταλήξουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι.
Αυτή θα είναι και η φιλοσοφία των φιλικών όπου θα δοκιμάζουμε συστήματα και ποδοσφαιριστές, χωρίς να είναι αυτοσκοπός το αποτέλεσμα, προσπαθώντας παράλληλα να κάνουμε στο μέγιστο βαθμό αυτά τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις. Αυτό χρειάζεται χρόνο και υπομονή για να γίνει η ομάδα όπως ακριβώς χρειάζεται.
Επόμενο φιλικό την Τετάρτη με ΑΕΜ στο Μεσολόγγι.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες