ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Αν εξαιρέσουμε το Ελαιόφυτο το οποίο έχει ρεπό, οι άλλες ομάδες του νομού έχουν δύσκολες αποστολές. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Αμβρακικός Βόνιτσας παίζει στο γήπεδό του με τον Άραχθο Παχυκαλάμου έχοντας σαν στόχο να προσθέσει μία ακόμη εντός έδρας νίκη και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας του πέμπτου ομίλου. Η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη μιας και ο Άραχθος είναι μια δυνατή ομάδα, είναι δύο βαθμούς πίσω από τον Αμβρακικό και με νίκη τον υπερκαλύπτει.

Ο Ναυπακτικός Αστέρας ταξιδεύει στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει τον Κρόνο Αργυράδων ο οποίος δείχνει βαθμολογικά αδύναμος, όμως στην έδρα του παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά ώστε να μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης της παραμονής. Αυτό σημαίνει ότι ο Αστέρας πρέπει να είναι πού προσεκτικός και να μην υποτιμήσει τον αντίπαλό του. Όλοι ξέρουμε τις συνθήκες κυρίως στα νησιά όταν μια ομάδα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη.

Τέλος ο Ακαρνανικός ταξιδεύει στη Κόνιτσα για να παίξει με την Πίνδο, με προβλήματα και χωρίς περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες μιας και πρώτον είναι χαμηλά στον πίνακα, και δεύτερον η Πίνδος είναι δύο βαθμούς μπροστά και νικώντας τον Ακαρνανικό φεύγει με πέντε και δημιουργεί μια σημαντική διαφορά, αποκτώντας σημαντικό πλεονέκτημα στην προσπάθεια για παραμονή
Τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15:00, εκτός του Ναυπακτιακού Αστέρα που παίζει στις 14:00

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες