ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008
Ο Ακαρνανικός μετά από πολύ καλή εμφάνιση πέτυχε σπουδαία νίκη με σκορ 3-1 επί της Βολίδας με τέρματα που σημείωσαν οι Παστρωμάς στο 18΄, Παπαδήμας στο 24΄ και Στριμένος στο 64΄, ενώ είχε και δύο δοκάρια με Λαυράνο στο 22΄ και Παστρωμά στο 90΄. Η Βολίδα μείωσε στο 87΄ με τον Ευθυμίου, ενώ έχασε και πέναλτι στο 48΄, απέκρουσε ο Σακκάς. Μετά το τέλος του παιχνιδιού γύρω στις 18:30 με πήρε τηλέφωνο ο αντιπρόεδρος της ομάδος κ. Παλιογιώργος και μου ανακοίνωσε ότι μετά από έκτακτο ΔΣ που έγινε αμέσως μετά το παιχνίδι, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μας!!!!!. Αυτό έγινε μετά από μια σημαντική νίκη. Μετά από τη συντριβή της Ανατολής η ομάδα εμφανίστηκε δυνατή αφήνοντας πίσω το άσχημο αποτέλεσμα. Αυτό εκτός από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, δεν πιστώνετε στον προπονητή, ο οποίος δούλεψε όλη την εβδομάδα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο ψυχολογικό; Δεν διαχειρίστηκε καλά την αποτυχία ώστε να εμφανίσει αυτό το πρόσωπο στο χθεσινό παιχνίδι; Αυτό δεν δείχνει ικανότητα προπονητή; Τα σχόλια δικά σας.
Ως γνωστόν το καλοκαίρι η ομάδα άργησε να μαζευτεί, με αποτέλεσμα να μην έχει πολλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Κατέβηκε στο πρωτάθλημα με έναν κεντρικό αμυντικό, και έναν επιθετικό. Αυτό που τους είπα ήταν ότι η ομάδα θα γίνει, αρκεί να έχουν υπομονή ένα διάστημα ώστε να καταφέρουμε να δέσουμε την ομάδα, και μάλιστα τους είπα ότι ίσως να έχουμε και άσχημα αποτελέσματα στην αρχή, αλλά από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά θα έχουμε ανοδική πορεία. Οι συνθήκες δουλειάς δεν ήταν οι καλύτερες λόγω του μειωμένου αριθμού παικτών, και ότι δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε την προετοιμασία που έπρεπε ώστε να εμφανιστούμε πιο νωρίς έτοιμοι.Είμασταν από τις ελάχιστες ομάδες που δεν έκαναν διπλές προπονήσεις το καλοκαίρι.Το κατάλαβαν, έβλεπαν τα προβλήματα και είπαν ότι αυτό θα το στηρίξουν. Βέβαια η στήριξη έμεινε στα λόγια.
Σε όλα τα παιχνίδια, εκτός αυτού με τη Βόνιτσα ακόμη και σε αυτό της Ανατολής δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως λόγω της έλλειψης κεντρικού αμυντικού κάθε φορά που πλησίαζε ο αντίπαλος στην περιοχή κινδυνεύαμε. Και αυτό όμως το δουλεύαμε πολύ και στο χθεσινό παιχνίδι φάνηκε ότι βελτιώθηκε κατά πολύ. Η δουλειά που έγινε στην ομάδα άρχισε να φαίνεται και νωρίτερα από το διάστημα που τους είχα πει. Το χθεσινό παιχνίδι είναι η απόδειξη. Όμως ως γνωστόν οι παράγοντες ξεχνάνε τον χειμώνα τι λένε το καλοκαίρι και η στήριξη μιας δουλειάς γίνετε στα δύσκολα, στα εύκολα δεν χρειάζεται
Τέλος Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο τη διοίκηση τους ποδοσφαιριστές και τον συνεργάτη μου τον Σπαή τον Τάσο για τη συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα και να ευχηθώ στην ομάδα του Ακαρνανικού να πετύχει τον στόχο του.
Πλέον το blog θα ασχολείται προς το παρόν με το περιφερειακό και όχι αποκλειστικά με τον Ακαρνανικό. Αν καταλήξω σε άλλη ομάδα θα γράφω τα νέα της ομάδας που θα είμαι.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες