ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2008

Δύσκολες αποστολές έχουν οι ομάδες του νομού την Κυριακή. Πιο συγκεκριμένα ο πρωτοπόρος Αμβρακικός Βόνιτσας ταξιδεύει στην Κέρκυρα όπου θα αντιμετωπίσει την Βολίδα. Η ομάδα της Βόνιτσας πηγαίνει χωρίς άγχος για ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με την Βολίδα η οποία επιδιώκει πάση θυσία την νίκη, μιας και έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, σύμφωνα με τον στόχο που έχει και προέρχεται και από την ήττα στις Φυτείες. Διαιτητές στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι οι Σπύρου, Δημητριάδης,Στυλιάδης του συνδέσμου Καστοριάς.
Στη Ναύπακτο έχουμε το Αιτωλοακαρνάνικο ντέρμπι μεταξύ Ναυπακτιακού Αστέρα και Ελαιοφύτου. Ο Ναυπακτιακός χρειάζεται τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι προκειμένου να σκαρφαλώσει βαθμολογικά και να έχει αντίκτυπο το διπλό που έκανε την προηγούμενη Κυριακή στην Κόνιτσα. Το Ελαιόφυτο πάει για ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να διατηρηθεί ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Όλα συνηγορούν ότι πρόκειται να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι
Διαιτητές θα είναι οι Πρωτοψάλτης, Αρμενιάκος, Προβατάς του συνδέσμου της Κέρκυρας.
Στην Άρτα ταξιδεύει ο Ακαρνανικός όπου θα αντιμετωπίσει τον Άραχθο Παχυκαλάμου σε ένα παιχνίδι όπου θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα,έτσι ώστε να μπει σε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, στη συνέχεια της νίκης αλλά κυρίως της εμφάνισης που έκανε κόντρα στην Βολίδα. Διαιτητές θα είναι οι Γκοτσόπουλος, Χριστόπουλος, Γασπαρινάτου του συνδέσμου Αχαϊας.
Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15:00

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες