ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Πέμπτη 26 Απριλίου 2012
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη αγωνιστική των μπαράζ δεν θα γίνει στις 13 Μαίου αλλά στις 20. Δεν υπάρχει βέβαια επίσημη ενημέρωση των σωματείων με κάποιο έγγραφο αλλά οι πληροφορίες είναι ασφαλής. Τα αίτια της αναβολής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά όμως σαφώς προσθέτει μία ακόμη δυσκολία στις ομάδες αφού οι ποδοσφαιριστές θα αναγκαστούν να παίξουν τους κόπους μια χρονιάς σε φυσιολογικά πιο υψηλές θερμοκρασίες συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι σε όλες τις ομάδες υπάρχουν μαθητές οι οποίοι θα βρίσκονται εν μέσω εξετάσεων και φυσιολογικά τους προστίθεται επιπλέον πίεση αφού κάποια παιδιά από αυτά θα δίνουν και πανελλήνιες στις οποίες κρίνετε και τον μέλλον τους.
Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια. Τα μοναδικά προβλήματα είναι αυτά του Χονδρογιάννη με πρόβλημα στον μηνίσκο και του Καλοκαίρη ο οποίος αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Όσον αφορά τις εργασίες του γηπέδου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ήδη το χόρτο έχει βγει και το γήπεδο δείχνει άλλη εικόνα. Φυσικά θα είναι έτοιμο στην έναρξη των μπαράζ.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες