ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Παρασκευή 13 Απριλίου 2012


Πραγματοποιήθηκε χθες η στέψη της πρωταθλήτριας ομάδας του Άρη Αιτωλικού στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό ο οποίος αγωνίστηκε με  ποδοσφαιριστές από την  επαγγελματική ομάδα Άντι, Ρότσα, Μπαμπανιώτης, Μαυρόπουλος, Σμίλτος, Μεταξούλης, την U21 και την U17. Η ομάδα του Παναιτωλικού επικράτησε με σκορ 5-0.
Από το Άρη δεν αγωνίστηκαν οι Γρηγοριάδης, Καλοκαίρης, Καπελάρης και Χονδρογιάννης.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο Άρης βράβευσε τον πρόεδρο του Παναιτωλικού κ. Φώτη Κωστούλα ο οποίος δεν ήταν παρών (βρισκόταν εκτός νομού) και το βραβείο το παρέλαβε ο γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού κ. Κωνσταντόπουλος. Επίσης βραβεύτηκε ο διαιτητής Super League κ. Δημήτρης Στυλιαράς ο οποίος διεύθυνε τον αγώνα. Αυτές τις βραβεύσεις τις απένειμε ο πολιτευτής κ. Καραπάνος o Αντιδήμαρχος Μεσολογγίου κ. Καλτσούλας, ενώ την απονομή στην ομάδα του Άρη έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Παπαχρήσττος.
Αργότερα προσήλθαν στο γήπεδο ο πολιτευτής κ. Καραγκούνης και ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Κατσούλης τον οποίο ευχαριστούμε για την βοήθεια του τόσο στην διοργάνωση του αγώνα, όσο και για την ανακατασκευή του γηπέδου του Αιτωλικού.
Να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στον σκοπό της συνάντησης που ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Ηλία Σαργιάνη, τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και την ΠΑΕ Παναιτωλικός που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.
Για την ομάδα του Άρη ήταν ένα καλό τεστ ενόψει των μπαράζ, βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία και θα αξιοποιηθούν για την συνέχεια. Η ομάδα θα συνεχίσει στην λογική των δυνατών φιλικών για να παρουσιαστεί όσο πιο δυνατή γίνεται για τους αγώνες μπαράζ.




View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες