ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011
Την νίκη με σκορ 4-1 πέτυχε ο Άρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος  με αντίπαλο το Καινούριο στο Αιτωλικό. Παρά τις πολλές απουσίες, αφού για διαφόρους λόγους δεν είχαν την δυνατότητα να αγωνισθούν οι Γιάκος, Καβαλιέρης, Γρηγοριάδης, Καρέτσος Β., Χονδρογιάννης, Καρέτσος Α. και Πατσέας, ο Άρης έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, όπου αντέδρασε εντυπωσιακά στην ισοφάριση του Καινουρίου στο 33΄ με τον Δημήτρη Δάρλα, πετυχαίνοντας τρία τέρματα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 4-1 με τη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του Άρη έπεσε αδικαιολόγητα, υπήρξε χαλάρωση με αποτέλεσμα η ομάδα του Καινουρίου να δημιουργήσει τρεις φάσεις για γκολ στις οποίες αστόχησε.
Σαφώς ο Άρης δεν είναι στο 100% της ετοιμότητάς του, χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμη ώστε να παρουσιάζεται το ίδιο καλός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Τα τέρματα του Άρης πέτυχαν οι Νίκος Καρέτσος (2), Ζηνεμπής και Λαγός.
Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο με αυτή την αφόρητη ζέστη και κυρίως του Ανεπιθύμητους για την θερμή συμπαράστασή τους στην ομάδα.

Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής είναι
Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 0-5 ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ 2-0
Α.Ε.ΤΡΙΚΟΡΦΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ 2-2
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ 4-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ 1-3
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 4-1
Α.Ο.ΠΛΑΓΙΑΣ - ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 0-1
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 0-0
Τα αποτελέσματα είναι από www.tagiofyria.gr





View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες