ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010
Στο ίδιο έργο θεατές για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Ομήρου οι οποίοι εξαναγκάστηκαν σε ήττα 0-1 από το διαιτητικό τρίο, με αντίπαλο τον Όλυμπο στο Μεσολόγγι με τέρμα που πέτυχε ο Βλάσσης στο 31΄ από εξώφθαλμη θέση οφσάιτ.
Η ομάδα του Όμηρου παρά τις απουσίες στο χώρο του κέντρου στάθηκε καλά απέναντι σε μία ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Όχι μόνο την κοίταξε στα ίσια αλλά ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, που αν αξιοποιούσε μερικές από αυτές θα κατακτούσε τους τρεις βαθμούς.
Επίσης στη διάρκεια του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έχασε και τον Παπανικολάου ο οποίος αποχώρησε από χτύπημα και οι επιλογές είχαν περιοριστεί αρκετά.
Παρά τις αντιξοότητες ο Όμηρος δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία αλλά για άλλη μία Κυριακή δεν τα κατάφερε και σίγουρα πρέπει να δωθεί βάρος στα τελειώματα των φάσεων, αφού και σήμερα ήταν η μία αιτία που δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους, να αφήσουν πίσω τους τα δύο άτυχα αποτελέσματα, έτσι κι αλλιώς ήταν δύο δύσκολα παιχνίδια και με την επιστροφή των τιμωρημένων, αρχής γενομένης από την Πάργα να αρχίσει η συγκομιδή βαθμών.
Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρέθηκε κοντά μας και μας συμπαραστάθηκε.


 

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες