ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010
Χωρίς να φορτσάρει και κινούμενος σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης ο Όμηρος επικράτησε με σκορ 2-0 της Γραμματικούς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ με δύο τέρματα των Κόκκαλη στο 12 και Λαγού στο 62.
Μετά την υποχρέωση του κυπέλλου ξεκινά σήμερα η προετοιμασία για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής στην Πρέβεζα.Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ο Τζαμαλής ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα προλάβει τον Κυριακάτικο αγώνα.
Επίσης παραμένει πρόβλημα το γήπεδο στο οποίο θα γίνουν οι προπονήσεις αφού το γήπεδο που έκανε η ομάδα προπόνηση στο Μεσολόγγι έκλεισε για συντήρηση, έτσι από την προηγούμενη εβδομάδα που παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα οι προπονήσεις καθε φορά γινονται και σε άλλο γήπεδο το οποίο βρίσκεται με αρκετή δυσκολία. Επιλπέον είναι αρκετά δύσκολο και για τους ποδοσφαιριστές η συνεχής αλλαγή γηπέδου αλλά και για εμάς γιατί πολλές φορές δεν μπορούμε να δουλέψουμε αυτά που έχουμε προγραμματίσει. Ελπίζουμε να λυθεί σύντομα το ζήτημα αυτό και να τελειώσει το γηπεδό μας σύντομα.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες