ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009
Αναπάντεχη ήττα γνώρισε ο Όμηρος στην έδρα του με σκορ 2-0 από τον κεραυνό Γαβαλούς. Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα όπου ο Όμηρος αρχικά από το 72΄ αγωνιζόταν με δέκα και από το 83΄ και μετά με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών των Μιχάλη Ι. και Καρατζογιάννη. Τα τέρματα των φιλοξενουμένων σημειώθηκαν στο 80΄ και 85΄.
Ο Όμηρος πραγματικά αυτοκτόνησε αφού είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών. Συνολικά στο παιχνίδι είχε δεκαοκτώ φάσεις για γκολ.  Όμως σε καμία αυτών των περιπτώσεων δεν ευτύχησε να σκοράρει, είτε από την αστοχία του, μέχρι και τον τερματοφύλακα περάσαμε και την πετάξαμε έξω, είτε από τις εκπληκτικές επεμβάσεις του τερματοφύλακα Σερπάνου, ο οποίος στην ουσία έπαιζε μόνος του τον Όμηρο.
Το κακό είναι ότι παρότι δημιουργούσαμε ευκαιρίες από το 65΄ και μετά αρχίσαμε να χάνουμε την ψυχραιμία και την συγκεντρωσή μας με αποτέλεσμα σε σημείο που πιέζαμε για το γκολ να δεχθούμε ανόητες αποβολές. Βέβαια άμοιρος ευθυνών δεν είναι και ο διαιτητής της συνάντησης κ. Ντάουλας ο οποίος είχε σωστές υποδείξεις, όμως δεν έκανε απολύτως τίποτα όταν οι παίκτες του Κεραυνού από το πρώτο λεπτό ήταν κάτω προσπαθώντας να καθυστερήσουν επιδεικτικά το παιχνίδι. Η ανοχή αυτή εκνεύρισε τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο, με αποτέλεσμα να χάσουμε τη συγκέντρωση και την ηρεμία μας και να έχουμε τις αποβολές, οι οποίες επαναλαμβάνω από μεριά μας ήταν αδικαιολόγητες.  Στις αρμοδιότητες των διαιτητών είναι το να βοηθούν να παίζεται ποδόσφαιρο, όχι να βοηθούν να μη παίζεται. Με την αναφορά μου αυτή δεν ρίχνω στη διαιτησία την ήττα, απλώς αναφέρω γεγονότα. Η ήττα ωφείλετε καθαρά στην αναποτελεσματικότητά μας και στην έλειψη συγκέντρωσης.
Ωφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο που για άλλη μια φορά ήταν κοντά μας. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με το Παναιτώλιο στο οποίο θα έχουμε επιπλέον προβλήματα, αφού πέραν των τραυματιών θα λοίπουν και οι τιμωρημένοι. Οπότε θα πρέπει να καταβληθεί επιπλέον προσπάθεια για επιτυχές αποτέλεσμα.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες