ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009
Σπουδαία νίκη πήρε ο Όμηρος στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Άρη Αιτωλικού με σκορ 2-1. Ο Άρης προηγήθηκε με τον Καπελάρη σε στημένη φάση την πρώτη φορά που μπήκε στην περιοχή του Όμήρου. Ο Όμηρος ισοφάρισε γρήγορα με τον Πλυταριά και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με τέρμα που σημείωσε ο Τσιφοπανόπουλος πριν λήξει το ημίχρονο. Η νίκη του Ομήρου ήταν πέρα για πέρα δίκαιη, αφού ήταν καλύτερη και πιο οργανωμένη ομάδα από τον Άρη. Μάλιστα το σκορ αδικεί τον Όμηρο ο οποίος έχασε κλασικές ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα. Θεωρώ ότι τα γκολ ήταν δυσανάλογα των ευκαιριών και είναι κάτι που πρέπει να το δούμε όσον αφορά την αποτελεσματικότητα. Σε αντίθεση ο Άρης πέραν του γκολ έκανε μία μόνο ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Λαυράνο που έφυγε μόνος του αλλά ο Ευθυμίου απεσώβησε το γκολ. Χωρίς λοιπόν καμία οργάνωση στο παιχνίδι του προσπάθησε να απειλήσει κυρίως στο β΄ ημίχρονο με μακρινά σουτ και με τις στημένες φάσεις, αφού δεν μπορούσε να μπει οργανωμένα στην περιοχή μας. Αυτό λοιπόν που έδειξε το χθεσινό παιχνίδι είναι ότι ο Όμηρος ήταν σαφώς ανώτερη ομάδα από τον Άρη και δίκαια έφτασε στην νίκη.
Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί πέτυχαν μία παλικαρίσια νίκη, γύρισαν το παιχνίδι και σε ντέρμπι αν βρεθείς πίσω στο σκορ δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Παρ΄ όλα αυτά τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά και κράτησαν και με άνεση το σκορ. Δικαιώθηκαν για την προσπαθειά τους και αυτό είναι που με ευχαριστεί περισσότερο απ΄ όλα.
Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ομήρου που στάθηκε κοντά στην ομάδα, έδωσε ώθηση στους ποδοσφαιριστές, έκανε το γήπεδο πραγματική έδρα και στο τέλος χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές.
Το επόμενο παιχνίδι είναι το ερχόμενο Σάββατο στις Παπαδάτες.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες