ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009
Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Όμηρος σήμερα στο Αντίρριο στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του κυπέλλου. Η ομάδα του Ομήρου αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στη συνθεσή της. Δώθηκε χρόνος συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Σκοπός ήταν αφ΄ ενός να δούμε σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται και αυτά τα παιδιά και αφ΄ ετέρου να μην καταπονίσουμε ποδοσφαιριστές που θα χρειαστούμε για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη. Δεν αγωνίστηκαν οι Παπαδήμας, Λαγός, Μπαλωμένος, Πλυταριάς, Μπούρδος, Μιχάλης Ι., Παπανικολάου, ενώ ο Τσιφοπανόπουλος έπαιξε για τριάντα έξι λεπτά. Ο Όμηρος δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος όπου δέχτηκε και τα δύο γκολ. Σε αυτό το διάστημα είχε ένα δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φώτη Κάκου. Στο δεύτερο ήταν αρκετά καλός, μείωσε με πλασέ του Κούσουλα που επανεμφανίστηκε και δημιούργησε τις προυποθέσεις όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά να φύγει και νικητής.
Από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου έμεινα ευχαριστημένος. Είδα ποδοσφαιριστές που ήρθαν το καλοκαίρι  από μικρότερη κατηγορία να στέκονται πολύ καλά και να έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ.
Τώρα το βάρος πέφτει στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη Αιτωλικού. Αύριο είναι η τελευταία προπόνηση και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι. Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία και πιστεύεται ότι και με τη βοήθεια του κόσμου, που αναμένετε να δώσει βροντερό παρών, μπορεί ο Όμηρος να φτάσει στη νίκη.
Ο αγώνας αρχίζει στις 16:00

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες