ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Τετάρτη 30 Μαΐου 2012
Πολύτιμο βαθμό απέσπασε ο Άρης στο Διάσελο απέναντι στον τοπικό Αετό. Η ομάδα του Άρη παίζοντας ψυχωμένα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που σήμερα έπαιζε όλα για όλα, κατάφερε και απέσπασε παλικαρίσια ισοπαλία με σκορ 0-0. Στο παιχνίδι κυριάρχησαν η δύναμη και οι μονομαχίες με τον Άρη να κρατάει μακριά από την εστία του τους παίκτες του Αετού στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο να αντέχει στην πίεση που του άσκησε η ομάδα του Διασέλου με τον Σπυρόπουλο να πραγματοποιεί δύο εκπληκτικές αποκρούσεις και να κρατάει το μηδέν . Ο Άρης θα μπορούσε να πετύχει τέρμα με τον Λαγό στην αρχή και τους Καρέτσο και Ερινάλντο στο δεύτερο. 
Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου ο οποίος κέρδισε κατά κράτος την μάχη της κερκίδας, δεν σταμάτησε λεπτό να ενθαρρύνει την ομάδα, κάνοντας το γήπεδο του Διασέλου να θυμίζει Αιτωλικό.
Τώρα πλέον και μετά την ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι μεταξύ Γραβιάς και Θεσπρωτικού με σκορ 2-2 ο Άρης με νίκη την Κυριακή στο Αιτωλικό απέναντι στην Γραβιά θα πανηγυρίσει την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Η Βαθμολογία
Βαθμολογία του 8ου ομίλου μετά από 4 αγώνες
1
Άρης Αιτωλικού
8
8-3
2
Κεραυνός Θεσπρωτικού
7
10-3
3
Αετός Διασέλλου
5
7-6
4
Ανδρούτσος Γραβιάς
1
2-15

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες