ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 20 Μαΐου 2012
Η γνωστή ρήση του Ιβιτσα Όσιμ ταιριάζει απόλυτα στο σημερινό παιχνίδι του Άρη με τον Αετό Διασέλου που έληξε ισόπαλο με 3-3. Η ομάδα του Άρη αδικείται κατάφωρα από το αποτέλεσμα αφού δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε πέραν των γκολ δύο δοκάρια και κατάφερε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να το κερδίσει με τέσσερα  και πέντε γκολ διαφορά να πάει ισοπαλία χωρίς να απειληθεί από τον αντίπαλο. Ο Άρης προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα των Λαγού και Ζέρβα, ισοφαρίστηκε 2-2 στο 82΄ και 83΄, προηγήθηκε 3-2 με κεφαλιά του Γιάκου και ισοφαρίστηκε στο 94 και ενώ ο διαιτητής πριν την μπαλιά για το γκολ είχε βάλει τη σφυρίχτρα στο στόμα για να σφυρίξει την λήξη.
Η απόδοση του Άρη κατά διαστήματα ήταν πολύ καλή δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες, είχε όμως κάποια μικρά νεκρά διαστήματα κυρίως λόγω της αγωνιστικής απραξίας  και στα συγκεκριμένα σημεία αυτό επέφερε και έλλειψη συγκέντρωσης την οποία και πλήρωσε.
Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους άσχετα με το αποτέλεσμα το οποίο είναι πλασματικό.
Η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή βοήθησε την ομάδα και τους ευχαριστούμε για την  συμπαράστασή τους και τους περιμένουμε και στη συνέχεια.
Η προσπάθεια του Άρη συνεχίζεται την Τετάρτη στη Γραβιά, δεν έχει χαθεί απολύτως τίποτα και η ομάδα θα πάει εκεί με στόχο την  νίκη.



View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες