ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011
Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο Όμηρος στον Λούρο με αντίπαλο τον τοπικό Θρίαμβο, σε ένα παιχνίδι όπου θα έπρεπε να έχει πετύχει πέντε με έξι τέρματα. Οι ποδοσφαιριστές του Ομήρου έχασαν πολλές και απίστευτες ευκαιρίες με κορυφαίες τα τέσσερα τετ α τετ, δύο με τον Λαγό, ένα με τον Τσιφοπανόπουλο και ένα με τον Κόκκαλη. Σε αντίθεση με την ομάδα του Λούρου που εκτός από το πρώτο τρίλεπτο όπου έχασε δύο ευκαιρίες δεν απείλησε καθόλου την εστία του Σπυρόπουλου.
Ο Λούρος προηγήθηκε στο 21΄ με δυνατό σουτ του Βάλβη έξω από την περιοχή, ο Λαγός ισοφάρισε με πλασέ στο 27΄, ο Κόκκαλης με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον Όμηρο στο 63΄ και στο 67΄ ισοφάρισε ο Λούρος με ένα τυχερό γκολ αφού σε σέντρα του Σίσκα από μέσα δεξιά η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Δάρλα , άλλαξε πορεία, απέκρουσε ο Σπυροόπουλου ενώ είχε αντίθετη φορά από την 
Το παιχνίδι διεξήχθει σε κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργούταν και από τους ποδοσφαιριστές του Λούρο και από τον κόσμο που περίμενε την αποστολή του Ομήρου κατά την αφιξή του στο γήπεδο. Αν δεν υπήρχε ισχυρή δύναμη κανείς δεν ξέρει αν θα γυρνούσαμε σώοι πίσω.
Οι ποδοσφαιριστές του Λούρου χτυπούσαν εκτός φάσης τους ποδοσφαιριστές του Ομήρου με γροθιές και κλοτσιές πράγμα που δεν αντιλήφθηκε ο πολύ καλός στα σφυρίγματά του διαιτητής Τσέτσιλας από τα Γρεβενά, αφού το βλέμμα του φυσιολογικά έπρεπε να είναι στο σημείο που παιζόταν η μπάλα. Οι  βοηθοί του όμως ενώ έβλεπαν τι γινόταν δεν ανέφεραν στον διαιτητή τίποτα.
Να τονίσουμε ότι οι παράγοντες και ο πρόεδρος του Λούρου φέρθηκαν άψογα στην αποστολή του Ομήρου.
Επόμενο παιχνίδι για τον Όμηρο είναι την μεθεπόμενη Κυριακή στην Λευκάδα με τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη.





View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες