ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009
Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο σχεδιασμός στον Όμηρο Νεοχωρίου. Ήδη έχουν συμφωνήσει πέντε ποδοσφαιριστές και έπεται συνέχεια. Σε αυτά να προσθέσουμε και την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τον Σήφη Μπούσγο. Εκτίμηση των διοικούντων είναι ότι μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των μεταγραφών και των ανανεώσεων.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 27 Ιουλίου και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου.
Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η εγγραφή μελών στον Όμηρο. Ό κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της διοίκησης και δείχνει ότι θα βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό της ομάδας, όχι μόνο με την παρουσία του στην κερκίδα, αλλά συμμετέχοντας στις διαδικασίες της. Φαίνεται ότι αρχίζει και ζεσταίνεται για τα καλά ο κόσμος του Ομήρου, στέκεται κοντά στην ομάδα, θυμίζοντας το ένδοξο παρελθόν.
Στασιμότητα παρατηρείτε στο θέμα του γηπέδου, με την διοίκηση της ομάδας να ασκεί πιέσεις στον δήμο να πράξει το αυτονόητο. Ήδη από την επόμενη περίοδο με απόφαση της ΕΠΣΝΑ οι ομάδες της Α1 θα αγωνίζονται υποχρεωτικά σε γήπεδο με χόρτο ή με τάπητα, όμως το γήπεδο της μεγαλύτερης ομάδας του δήμου, από φέτος δεν πρέπει να είναι ξερό. Είναι ντροπή!!! Πρέπει και ο κόσμος εκτός από τη διοίκηση να διεκδικήσει για την ομάδα αυτό που δικαιούται.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες