ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009
Στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας, η διοίκηση του Ομήρου αποφάσισε να προχωρήσει στην εγγραφή μελών του Συλλόγου. Έτσι δίνει την δυνατότητα στο σωματείο να έχει επιπλέον έσοδα και στα μέλη να έχουν ενεργό συμμετοχή σε ότι αφορά την ομάδα. Το ποσό εγγραφής είναι 20 ευρώ και η μηνιαία συμμετοχή θα ανέρχεται στα 10 ευρώ. Ήδη από τις πρώτες ώρες της απόφασης έχουν γίνει οι πρώτες εγγραφές και αναμένονται ακόμη περισσότερες αφού έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πολλοί φίλαθλοι της ομάδος.
Αυτό είναι η αρχή σε μια σειρά ενεργειών που θα γίνουν. Ο Όμηρος αποκτά λαϊκή βάση και θα έχει τον κόσμο έμπρακτα στο πλευρό του στην πορεία που θέλει να χαράξει για το μέλλον.
Ήδη έχει προγραμματιστεί νέο ΔΣ το Σάββατο στο οποίο θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα του Ομήρου, όπως οργάνωση ομάδας, μεταγραφές, γηπεδικό.
Με τις κινήσεις αυτές η διοίκηση της ομάδος δείχνει ότι έχει σκοπό να κάνει ότι περνά από το χέρι της ώστε να αρχίσει να χτίζεται μία ομάδα ισχυρή, που θα έχει καλό παρόν και πολύ καλύτερο μέλλον.
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι οι ενέργειες αυτές είναι πολύ καλές, θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί μεγάλη προτεραιότητα στο γήπεδο, όπως και στη δημιουργία σωστών υποδομών. Και σε αυτό τον τομέα γνωρίζω ότι ήδη γίνονται συζητήσεις. Θέλει υπομονή από όλους και δουλειά και κυρίως στις δύσκολες στιγμές που θα υπάρξουν, η ομάδα να είναι δυνατή και να έχει χαρακτήρα. Καμιά ομάδα δεν έγινε σε ένα και δύο μήνες, χρειάζεται χρόνος, δουλειά από όλους μας και να φτιάξουμε γερές βάσεις για υπάρχει αντοχή στο χρόνο και διάρκεια σε υψηλό επίπεδο

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες