ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 17 Απριλίου 2011
Με νίκη έκλεισε τη χρονιά ο Όμηρος αφού επιβλήθηκε και της Φιλοθέης με σκορ 1-0 με γκολ του Μπούσγου στις καθυστερήσεις. Την τελευταία αγωνιστική ο Όμηρος θα πάρει τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα επειδή η Ελεούσα παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα. Στο σημερινό παιχνίδι ο Όμηρος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και παρά τις απουσίες των Λαγού, Τσαγιάννη, Παπανικολάου και Δημόπουλου και έφτασε δίκαια στη νίκη, επιβεβαιώνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους ότι, αν από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή κάποια δικαιούτε να λέει ότι την αξίζει αυτή σίγουρα είναι ο Όμηρος. Η εκπληκτική πορεία του στον δεύτερο γύρο, έχοντας συγκομιδή 29 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΩΝ βαθμών κερδισμένων με προσπάθεια κόπο και ιδρώτα από τους ποδοσφαιριστές, σε σύνολο 39 που είναι το απόλυτο των βαθμών, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές και το μέγεθος της επιτυχίας σε αυτό το διάστημα, που πιθανόν να μην φτάσει για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.
 Πλέον για να παραμείνει ο Όμηρος στην κατηγορία θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική ο πρωταθλητής Τηλυκράτης να μην ηττηθεί στο Λούρο και η Πρέβεζα να νικήσει στην Φιλοθέη.
Σίγουρα αν ήμασταν στην αρχή του πρωταθλήματος θα μιλάγαμε για δύο αποτελέσματα φυσιολογικά βάσει του μεγέθους και του υλικού των ομάδων, αλλά επειδή είμαστε στο τέλος δεν λέμε κουβέντα και περιμένουμε.
Θα ήθελα να τονίσω ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι τον δεύτερο γύρο πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού χωρίς να τους χαρίσει κανείς τίποτα και παλεύοντας με την πλάτη στον τοίχο καθ΄ όλη την διάρκειά του. Είμαι πραγματικά περήφανος που συνεργάστηκα μαζί τους και στο διάστημα αυτό θεωρώ ότι είμασταν μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. 




View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες