ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011
Με την ισοπαλία με σκορ 2-2 έφυγε ο Όμηρος από την Φιλοθέη σε ένα παιχνίδι από το οποίο θα μπορούσε να φύγει νικητής, αφού έκανε καλό παιχνίδι. Στο 5΄ ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Λαγού και στο επόμενο λεπτό προηγήθηκε η Φιλοθέη όταν σε κόρνερ η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Παναγιωτόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα του Κλιάφα. Παρά την ψυχρολουσία ο Όμηρος πίεσε και σημείωσε δύο τέρματα με Τσαγιάννη στυο 18΄ και Λαγό στο 31΄ κλείνοντας  το ημίχρονο προηγούμενος. Το κακό πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, όπου ήταν και το μοναδικό σημείο του αγώνα όπου η Φιλοθέη ήταν καλύτερη από τον Όμηρο, ήταν αυτό που στοίχισε την ισοφάριση σε αδράνεια στην άμυνα. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ο Όμηρος δεν κινδύνευσε αφού η Φιλοθέη δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή του, κατέφευγε σε μακρινά σουτ και ήταν απειλητική μόνο από στημένες φάσεις. Σε μία τέτοια φάση σε μακρινό φάουλ είχε δοκάρι στο 84΄. Ο Όμηρος θα μπορούσε να φύγει με την νίκη στο 91΄ όταν σε κόντρα επίθεση ο Τσιφοπανόπουλος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα δίπλα στο δοκάρι άουτ.
Από το σημερινό παιχνίδι απουσίαζαν λόγω καρτών οι Κάκκος, Παπανικολάου και Κόκκαλης ενώ ντεμπουτάρισε ο νεοαποκτηθείς Παπαδήμας. Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Τσαγιάννης και Τζαμαλής οι οποίοι θα απουσιάσουν απότο επόμενο παιχνίδι που είναι και αυτό εκτός έδρας στην Ελεούσα.
Τέλος ένα άσχημο περιστατικό σημάδεψε την σημερινή αγωνιστική καθώς στο παιχνίδι στις Φιλιάτες ανάμεσα στις Φιλιάτες και την Λευκάδα ο ποδοσφαιριστής των Φιλιατών Στέφος σε συγκρουσή του με τον τερματοφύλακα της Λευκάδας χτύπησε στο κεφάλι, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν  ότι έχει κάταγμα στο κρανίο, έχασε πολύ αίμα και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο.
Να ευχηθούμε στον άτυχο ποδοσφαιριστή περαστικά και να ξεπεράσει με τον πιο ανώδυνο τρόπο αυτή την δύσκολη κατάσταση.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες