ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010
Τις δύο πρώτες αγωνιστικές ο Όμηρος αν και δεν το άξιζε έχασε, χθές πήρε σπουδαία νίκη στην Πάργα με σκορ 2-1 παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14΄. Ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε δύο γκολ, δύο τέρματα που ακυρώθηκαν, χαμένο πέναλτι, ένα δοκάρι, αρκετές ευκαιρίες και νίκησε δίκαια.
Η ομάδα της Πάργας έμεινε με δέκα παίκτες στη φάση του πέναλτι στο 47΄ και με εννέα παίκτες στο 87΄ αφού τραυματίστηκε ο Αηδόνης και αποχώρησε ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές. Λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουκούμη η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Σπυρόπουλου και κατέληξε άουτ. Έτσι παραλίγο ο Όμηρος να πληρώσει τις ευκαιρίες που έχασε.
Τα γκολ της ομάδας πέτυχε ο Λαγός ο οποίος έχασε το πέναλτι, είχε το δοκάρι και το ένα ακυρωθέν γκολ. Το άλλο πέτυχε ο Μπούσγος.
Πλέον το βάρος πέφτει στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Νυδρί για την οποία η προετοιμασία άρχισε σήμερα. Στα πλαίσια της προετοιμασίας ο Όμηρος την Τετάρτη θα παίξει φιλικό με τον Παναιτωλικό στο emileon sport center στις 16:00.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες