ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010
Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Όμηρος με τον Λούρο στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου με σκορ 2-2 αν και βρέθηκε να χάνει στο 60΄ 0-2 από μία ομάδα πάτησε δύο φορές στην περιοχή σε όλο το παιχνίδι. Προηγήθηκε ο Λόυρος στο 19΄ με 0-1 στην πρώτη του επίσκεψη από στημένη φάση στα καρέ του Ομήρου με γκολ του Βούλγαρη. Μέχρι το σημείο εκείνο ο Όμηρος ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού είχε δημιουργήσει τρεις φάσεις με Παναγιωτόπουλο, Μπούσγο και Τσιφοπανόπουλο και έπαιζε και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Από το σημείο του γκολ μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου το προβάδισμα του Λούρου αποσυντόνισε και έριξε την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Ομήρου, που και πάλι όμως ήταν καλύτεροι από αυτούς του Λούρου. Στο διάστημα αυτό δημιουργήθηκε άλλη μία φάση για γκολ από στημένη μπάλα του Τσαγιάννη με τον Νικολακόπουλου να προσπαθεί να τσιμπήσει την μπάλα στην έξοδο του Ζάχου, ενώ ο Λούρος δεν απείλησε καθόλου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Όμηρος μπήκε πάλι καλά στο παιχνίδι και για δέκα λεπτά απείλησε την εστία του Λούρου τρείς φορές την πρώτη όταν σε συρτή εκτέλεση φάουλ του Τσαγιάννη τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ομήρου απέτυχαν να βρουν την μπάλα και να σκοράρουν σε άδεια εστία, την δεύτερη όταν σε μπαλιά του Παναγιωτόπουλου ο Τσιφοπανόπουλος από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ζάχο και την τρίτη όταν από ευνοική θέση ο Παναγιωτόπουλος σούταρε άουτ. Σαν να μην έφταναν αυτά ένα ατομικό λάθος του Τσαγιάννη έδωσε την δυνατότητα στον Ζάκκα να σουτάρει και να κάνει το 0-2 στο 60΄. Για ένα πεντάλεπτο υπήρξε μία παγωμάρα με αποτέλεσμα να πέσει η απόδοση των παικτών του Ομήρου. Η διπλή αλλαγή που έγινε στο 65΄ ήταν και η αιτία που έγινε η ανατροπή. Πέρασαν στο παιχνίδι οι Τσίρκας και Παπαδημητρίου στη θέση των Μιχάλη και Νικολακόπουλου. Ο Τσίρκας στο επόμενο λεπτό με ασύληπτο σουτ έκανε το 1-2. Από το σημείο αυτό και μετά ο Όμηρος ήταν ισοπεδωτικός, ισοφάρισε με κεφαλιά του Κάκκου στο 80΄ και είχε δύο ακόμη ευκαιρίες με τον Σεραφίγγο να πάρει ακόμη και την νίκη.
Αξιοσημείωτο του αγώνα ήταν τα μόνο δύο λεπτά καθυστέρηση που κράτησε ο διαιτητής Γραμματικόπουλος από την Πάτρα, όταν έγιναν έξι αλλαγές και υπήρχαν δύο τραυματισμοί όπου μπήκε στο γήπεδο ο γιατρός του αγώνα. Ακόμη δεν απέβαλε στο πρώτο ημίχρονο τον ποδοσφαιριστή του Λούρου Στάθη όταν μπροστά στα μάτια του  χτύπησε εν ψυχρώ με αγκωνιά τον Μιχάλη.
Ενώ είχε τελειώσει το παιχνίδι και κατευθύνονταν όλοι στα αποδυτήρια έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μιχάλη για διαμαρτυρία.
Επόμενο παιχνίδι είναι πάλι στο Ενωσιακό με αντίπαλο τον Τυληκράτη Λευκάδος.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες