ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Σάββατο 13 Μαρτίου 2010
Με νίκη συνέχισε ο Όμηρος στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά έκαμψε την αντίσταση της Ενώσεως Ευηνοχωρίου με σκορ 2-0 και αύξησε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από τον δεύτερο Άρη που ηττήθηκε στο Αιτωλικό από τον Αστακό.Τα δύο γκολ  σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο από τους Λαγό και Πλυταριά. Ο Όμηρος στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλός, είχε ρυθμό καλή αναπτυξη και αν είχε καλύτερες επιλογές στην τελική πάσα θα μιλάγαμε για το τέλειο. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αφού και η Ένωση δεν έδειχνε ικανή να δημιουργήσει προβλήματα.
Όλα αυτά περνάνε σε δεύτερη μοίρα, αφού το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μπούρδου ο οποίος έβγαλε τον ώμο του και διεκομίσθη στο κέντρο υγείας Αιτωλικού. Αύριο θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Εμείς ευχόμαστε περαστικά και να είναι σύντομα γερός κοντά μας.
Στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν οι Τσιφοπανόπουλος και Παπανικολάου οι οποίοι την Πέμπτη  έπαιξαν στο νικηφόρο παιχνίδι της μικτής Αιτ/νίας με την Κορινθία. Το νικητήριο γκολ της μικτής που της έδωσε και την πρόκριση πέτυχε ο Τσοφοπανόπουλος με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα. Επίσης οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ομήρου καταλαμβάνουν και τις δύο πρώτες θέσεις των σκόρερ της μικτής.
Για άλλη μία φορά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την παρουσία του και τη συμπαραστασή του.
Επόμενο παιχνίδι είναι στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα με την Μεσάριστα.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες