ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Σάββατο 6 Μαρτίου 2010
Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας έδωσε σήμερα ο Όμηρος στη Γουριά κόντρα στον τοπικό Εθνικό. Κατάφερε και έφυγε νικητής και από εκεί με σκορ 0-1 με τέρμα που σημείωσε ο Τσιφοπανόπουλος στη λήξη του ημιχρόνου. Παρότι το σκορ δείχνει δύσκολη νίκη ο Όμηρος πήρε το αποτέλεσμα χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, αφού ναι μεν ο Εθνικός είχε καλή αμυντική λειτουργία, επιθετικά όμως δημιούργησε μία μόνο ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να απειλήσει παρότι πίσω στο σκορ, αφού δεν είχε επιθετικό προσανατολισμό και οι βαθιές μπαλιές ή οι ατομικές προσπάθειες του Κράνη σταματούσαν στους αμυντικούς του Ομήρου. Ο Όμηρος δημιούργησε ευκαιρίες όμως οι εκτελέσεις δεν βρήκαν στόχο.
Με την νίκη αυτή αύξησε τη διαφορά από τον τρίτο ΓΟΜ ο οποίος ηττήθηκε στο Παναιτώλιο στους έξι βαθμούς. Μένει η διαφορά στους δύο βαθμούς από τον Άρη Αιτωλικού που πέρασε από την Γαυρολίμνη.
Μεγάλη η συμπαράσταση του κόσμου του Νεοχωρίου, αφού για πρώτη φορά υπήρχε οργανωμένη εξέδρα η οποία με συνθήματα βοηθούσε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Επόμενο παιχνίδι είναι στο Νεοχώρι με αντίπαλο την Ένωση Ευηνοχωρίου.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες