ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010
Δυσκολεύτηκε ο Όμηρος στο γήπεδο της Μεγάλης Χώρας απέναντι στην τοπική Δάφνη την οποία νίκησε με σκορ 0-2. Παρόλο που όλη την εβδομάδα τονίζοταν ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Δάφνη είναι εκ φύσεως μαχητική ομάδα, είχε δύο εντός έδρας παιχνίδια εκ των οποίων το πρώτο το είχε χάσει από το Καινούριο, έχοντας μείνει με παίκτες λιγότερους και λόγω της βαθμολογικής της θέσης θα πάλευε όσο μπορούσε το μεταξύ μας παιχνίδι. Επίσης θα αγωνιζόμασταν σε μικρό γήπεδο με κακό αγωνιστικό χώρο που προσέθεται επιπλέον δυσκολία, εν τούτοις στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε υπεροπτικά στο παιχνίδι, νομίζοντας ότι επειδή είμαστε πρώτοι οι αντίπαλοι θα μας έστρωναν και χαλί για να περάσουμε. Αντί αυτού βρήκαμε απέναντί μας μια καλά οργανωμένη αμυντικά ομάδα (κατά τα λεγόμενά τους ίσως στο καλύτερο τους φετεινό παιχνίδι), με πολύ πάθος που έκλειναν σωστά τους διαδρόμους και σε συνδυασμό με τις κακές επιλογές τις δικές μας στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, μας κράτησαν μακριά από την εστία τους. Δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ αλλά ήταν λίγες. Ήμασταν τυχεροί που δεν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου σε δύο ευκαιρίες που ήταν και οι μοναδικές που έκανε η Δάφνη στο παιχνίδι.
Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές η εικόνα βελτιώθηκε, παίξαμε όσο μας επέτρεπε ο αγωνιστικός χώρος σωστά, στην ουσία ήταν ένα μονότερμα και ευτυχίσαμε να πετύχουμε δύο τέρματα με τον Λαγό και τον Κούσουλα και πήραμε τους τρεις βαθμούς.
Ήταν μια σημαντική νίκη που μας κρατά στην κορυφή αλλά σίγουρα πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας σε αυτού του είδους τα παιχνίδια. Βέβαια υπάρχει δικαιολογία, η ομάδα δεν είναι μαθημένη σε τέτοιες καταστάσεις, εκτός ελαχίστων ποδοσφαιριστών οι υπόλοιποι δεν έχουν ξανακάνει σε αυτό το επίπεδο πορεία πρωταθλητισμού και οπωσδήποτε είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση γιαυτούς και χρειάζεται στήριξη και υπομονή από όλους μας. 
Για άλλη μια φορά αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο πλευρό μας τους οποίους και ευχαριστούμε για την βοήθειά τους
Επόμενο παιχνίδι είναι πάλι εκτός έδρας στο Αιτωλικό

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες