ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009
Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Όμηρου για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Προμηθέα Γαυρολίμνης. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17:30 στο γήπεδο του Κεφαλοβρύσου.
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Κότσαλο ο οποίος έχει μία ενόχληση στη μέση και αποκλείστηκε από την αποστολή, την οποία αποτελούν οι:
Ευθυμίου, Βασκαντήρας, Καρατζογιάννης Δ., Νικολούζος, Τρικαλινός, Τσιφοπανόπουλος, Χόντος, Κάκος Χ., Λαγός, Πλυταριάς, Μιχάλης Ι., Μιχάλης Ν., Μπούρδος, Μπούσγος, Παπαδήμας, Ξάνθης, Μπακαλόπουλος και Μπαλωμένος.
Ήδη η ομάδα έχει κάνει δύο προπονήσεις στο γήπεδο του Κεφαλοβρύσου, για να υπάρχει μία εξοικείωση με τον αγωνιστικό χώρο.
Υπάρχει αισιοδοξία και όλοι πιστεύουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών, κάτι που απαιτεί μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο. Στην προσπάθεια αυτή ο κόσμος του Ομήρου φαίνεται ότι θα είναι παρών και θα στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Τέλος να ευχαριστήσουμε το σωματείο του Αστέρα Κεφαλοβρύσου, την διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή, για την εξυπηρέτηση που παρείχαν στην ομάδα μας με την παραχώρηση του γηπέδου.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες