ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009
Με ήττα ξεκίνησε ο Όμηρος τις υποχρεώσεις του για το φετινό πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε με γκολ του Λαγού με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος, έχασε στον Μύτικα με 2-1 με δύο γκολ που δέχτηκε στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου. Ο Όμηρος ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αδράνειες των παικτών του και έφτασε στη νίκη. Θα μπορούσε να αποφύγει την ήττα αν έκανε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο τις σπουδαίες ευκαιρίες των Μπούρδου, Λαγού, και Καρατζογιάννη . Όπως και ο Μύτικας πριν από αυτές τις ευκαιρίες θα μπορούσε να πετύχει γκολ σε δύο φάσεις πάλι από σύγχυση των παικτών του Ομήρου, αλλά όμως υπήρχε άμεση αντίδραση από τον τερματοφύλακα Ευθυμίου.


Εν ολίγοις ο Όμηρος έχασε από μία ομάδα κατώτερή του και χωρίς ο αντίπαλος να μπορεί να δημιουργήσει τον παραμικρό κίνδυνο, πλήρωσε τα λάθη του.

Αρκετός κόσμος από το Νεοχώρι ακολούθησε την ομάδα και τον ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή του. Έφυγε σίγουρα στεναχωρημένος, όμως είναι ακόμη νωρίς, μόλις η πρώτη αγωνιστική και σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να κερδίσει ο Όμηρος τη Γαυρολίμνη το Σάββατο 17:30 στο γήπεδο του Κεφαλοβρύσου (λόγω τιμωρίας), και περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου για να κάνουμε και εμείς αρχή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες