ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008
Από τις ομάδες του νομού μόνο η Βόνιτσα κατάφερε να νικήσει επικρατώντας του ουραγού Θρίαμβου Λούρου εκτός έδρας με σκορ 0-4 με τέρματα των Μέλου, Μήτσου, Μπίρου και Κούτσικου. Έτσι μετά από αυτή την νίκη ο Αμβρακικός οδηγεί μόνος του την κούρσα του 5ου ομίλου.
Στη Πάργα ο Ναυπακτιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον τοπικό Απόλλων. Ένα αποτέλεσμα θέτικό για την ομάδα της Ναυπάκτου, που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 16 με σουτ του Λουκούμη. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 68 με δυνατό σουτ του Τερόλι. Στην αρχή του αγώνα ο Ναυπακτιακός είχε δοκάρι με τον Κοσαδιανό.
Στα Γιάννενα το Ελαιόφυτο ήρθε ισόπαλο 1-1 με την τοπική ΑΕ. Το Ελαιόφυτο προηγήθηκε στο 30 με τον Κορομηλά. Στο 40 αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕ Κόνιαρης αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά όμως η ΑΕ ισοφάρισε στο 45 με γκολ του Σόλωνος.
Στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω το Ελαιόφυτο δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και έμεινε στην ισοπαλία. Επίσης η ΑΕ είχε δοκάρι στο 7 σε σουτ του Κοκιάδη.
Τέλος ο Ακαρνανικός ηττήθηκε στην Κρανούλα με σκορ 1-0 από την τοπική Δόξα με ένα τέρμα που σημείωσε που σημείωσε ο Παπαδόπουλος στο 66. ο Ακαρνανικός είχε δοκάρι στο 16 με ωραία προσπάθεια και σουτ του Τεγούση ο οποίος αποβλήθηκε στο 85.
Αξιοσημείωτο της αγωνιστικής είναι ότι το παιχνίδι Τηλυκράτη Λευκαδας - Πίνδος Κόνιτσας διεκόπη στο 16 λόγω ισχυρής βροχόπτωσης ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Λευκάδας. Όπως επίσης και το παιχνίδι της Βολίδας με τον Όλυμπο δεν έγινε για τον ίδιο λόγο. Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν σήμερα. Το παιχνίδι της Λευκάδας θα συνεχιστεί από το 16 με σκορ 1-0.
Στα άλλα παιχνίδια είχαμε
Ανατολή - Άραχθος 3 - 1
Κρόνος - Σουφάς 0 - 3 α.α. λόγω της αποχώρησης του Κρόνου από το πρωτάθλημα.
Την επόμενη αγωνιστική έχουμε το ντέρμπι Βόνιτσας - Κρανούλας
Τα άλλα παιχνίδια των ομάδων μας είναι
Όλυμπος - Ναυπακτιακός
Ελαιόφυτο - Λευκάδα
Ακαρνανικός - Θεσπρωτός
Σημαντικά και καθορίστικά όλα τα παιχνίδια για τις ομάδες μας.
Τηλυκράτης - Πίνδος 3 - 0
Βολίδα - Όλυμπος 3 - 2
Βαθμολογία


View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες