ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 23 Μαρτίου 2014












Μετά από μία εντυπωσιακή πορεία σήμερα στο γήπεδο της Γαβαλούς ο Όμηρος Νεοχωρίου κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά τη νίκη του με 0-3 επί του Κεραυνού.
Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι μία δικαίωση γι αυτούς για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν να καλύψουν το -11 της πέμπτης αγωνιστικής και όχι μόνο αυτό με 17 σερί νίκες μέχρι σήμερα να έχουν πάει την διαφορά στο +11, αποδεικνύοντας περίτρανα και με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι ήταν οι καλύτεροι και δίκαια κατέκτησαν τον τίτλο.
Επίσης να συγχαρώ την διοίκηση για την οργάνωση και την σωστή λειτουργία της ομάδας και τις συνθήκες που μας παρέχει για να δουλεύουμε σωστά και απερίσκεπτοι.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την συμπαράσταση του στους ποδοσφαιριστές. Τους περιμένουμε κοντά μας και ακόμη πιο δυνατούς στους αγώνες των μπαράζ.
Για μένα είναι μία ιδιαίτερη στιγμή καθώς είναι το δεύτερο πρωτάθλημα που κατακτώ με τον Όμηρο,  το 2010 ήταν το πρώτο και το τέταρτο τα τελευταία έξι χρόνια, ενώ είναι ο πέμπτος τίτλος μου σε αυτό το χρονικό διάστημα αφού το 2010 πάλι με τον Όμηρο κατακτήσαμε και το super cup.
Το πρώτο βήμα πλέον έγινε, την τελευταία αγωνιστική με το Καινούριο στην έδρα μας θα γιορτάσουμε τον τίτλο και σ΄ αυτή την γιορτή καλεσμένοι θα είναι όλοι οι φίλοι της ομάδας να χαρούν το πρωτάθλημα μαζί με τους πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Τελειώνοντας με όλα αυτά θα αφοσιωθούμε στην προετοιμασία μας για τους αγώνες μπαράζ έτσι ώστε να παρουσιαστούμε δυνατοί για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Γ΄ Εθνική.



View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες