ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 26 Αυγούστου 2012
Το πρώτο του φιλικό έδωσε χθες ο Άρης στο Αιτωλικό με αντίπαλο τον Αετό Σταμνάς. Από το φιλικό δεν μπορούσαν να ζητηθούν πολλά από του ποδοσφαιριστές καθώς η ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις την Δευτέρα 20/8 και αγωνίστηκε με τέσσερις μόνο προπονήσεις οι οποίες στην ουσία ήταν προπονήσεις προσαρμογής αφού το κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας ξεκινάει αύριο το πρωί. Ο σκοπός του παιχνιδιού ήταν η προσαρμογή των μεταγραφών με τους υπόλοιπους και η αξιολόγηση των υπό δοκιμή παικτών. Από το μέχρι στιγμής ρόστερ του Άρη  δεν αγωνίστηκαν οι Γρηγοριάδης, Ζηνεμπής, Ευθυμίου Καβαλιέρης και Αρέτας, παρόλα αυτά όσοι αγωνίστηκαν προσπάθησαν αρκετά, υπήρχαν στιγμές που η ομάδα έδειξε στοιχεία από τις περσινές αρετές της, όπως επίσης έδειξε σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία, . Το σκορ για την ιστορία ήταν 2-0 υπέρ του Άρη ενώ και η Σταμνά είχε καλές στιγμές με αποκορύφωμα το δοκάρι που είχε στο δεύτερο ημίχρονο. Τα τέρματα του Άρη πέτυχαν ο υπό δοκιμή Μάνθος και ο νεοαποκτηθείς Παναγιωτόπουλος.
Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι υπάρχουν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και μέσα στις επόμενες θα υπάρξουν ανακοινώσεις, ενώ από τους υπο δοκιμή παίκτες υπάρχει εισήγηση για την απόκτηση δύο νεαρών.
Αύριο ξεκινάνε διπλές προπονήσεις ενώ το ερχόμενο Σάββατο 1/9 έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Όμηρο Νεοχωρίου στο Αιτωλικό.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες