ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Κυριακή 3 Ιουνίου 2012
Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΌ. Είναι γεγονός μετά από δεκαεπτά χρόνια ο ιστορικός Άρης βρίσκεται στο περιφερειακό πρωτάθλημα μετά την επικράτησή του σήμερα επί του Ανδρούτσου Γραβιάς με σκορ 5-1, με τέρματα των Λαγού, Καλοκαίρη, Καρέτσου, Καβαλιέρη και Πατσέα. Οι στιγμές που ζούμε όλοι είναι μαγικές, ο κόσμος ήταν ξανά εκεί και έκανε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα ανάλογη της στιγμής.
Η ομάδα του Άρη και στην διαδικασία των μπαράζ παραμένει αήττητη αποδεικνύοντας ότι πανάξια παίρνει την άνοδο.
Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που τους ανήκει ολοκληρωτικά αυτή η επιτυχία. Πέραν από πολύ καλοί ποδοσφαιριστές είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες γεγονός που βοήθησε να έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια, να τους ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε, ήταν πραγματικά πολύ καλό το υλικό από όλες τις απόψεις.
Για μένα είναι διπλή η χαρά αφού έζησα την χαρά της ανόδου στον Άρη σαν ποδοσφαιριστής και τώρα την ζω και σαν προπονητής. Η άνοδος αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη ποδοσφαιρική στιγμή όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο είτε σαν παίκτης είτε σαν προπονητής καθώς το Αιτωλικό είναι το μέρος που κατάγομαι.
Να αφιερώσω την άνοδο αυτή στον αδικοχαμένο Ηλία Σαργιάννη στην διοίκηση και στον κόσμο του Άρη κυρίως στους Ανεπιθύμητους οι οποίοι ήταν αυτοί που επέμεναν να αναλάβω τον Άρη και στήριξαν την ομάδα καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες