ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012
Σημαντική η σημερινή ημέρα για την ομάδα του ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ αφού μετά την νίκη του στη Γαβαλού επί του τοπικού Κεραυνού με σκορ 1 - 3 με τέρματα των Ευθυμίου, Λαγού και Καρέτσου, αναδεικνύεται και μαθηματικά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ για την περίοδο 2011 - 2012. Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια από το τελευταίο του πρωτάθλημα ο ΑΡΗΣ κατακτά σήμερα το πέμπτο του πρωτάθλημα παίρνοντας παράλληλα το εισητήριο για να διακδικήσει την άνοδο στους αγώνες μπαράζ.
Με μια πορεία εντυπωσιακή έχοντας το αήττητο σε όλο το πρωτάθλημα και τρέχοντας ένα φοβερό σερί δεκαεπτά νικών, δείχνει με τον πιο εμφατικό τρόπο και πέραν κάθε αμφιβολίας ότι ήταν η καλύτερη ομάδα και δικαιότατα κατακτά τον τίτλο πριν καν βγει ο Φεβρουάριος έχοντας τους άλλου συνδικδιεκητές Όμηρο και Ναυπακτιακό Αστέρα σε απόσταση 18 και 19 βαθμών.
Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές στους οποίους ανήκει πέρα για πέρα αυτή η επιτυχία αφού καρπώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειές τους.
Το πρωτάθλημα το αφιερώνουμε στον Ηλία Σαργιάννη και στον κόσμο της ομάδας ο οποίος περίμενε καρτερικά τόσα χρόνια αυτόν το τίτλο.
Τώρα πλέον η ομάδα θα προετοιμαστεί για τον στόχο της ανόδου ο οποίος περνάει μέσα από την διαδικασία των μπαράζ με τους πρωταθλητές των Ενώσεων Φωκίδας, Άρτας και Πρέβεζας Λευκάδας.

View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες