ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

εορτολόγιο

Από το Blogger.
Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012
Πέρασε και από τον Αστακό ο ΑΡΗΣ πετυχαίνοντας μία μεγάλης σημασίας νίκη με σκορ 0-2, παραμένοντας αήττητος στο πρωτάθλημα συνεχίζοντας με την έννατη σερί νίκη, απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ομάδα που έπαιζε υπέρ του δέοντος δυνατά δίνοντάς τα όλα.
Η ομάδα του ΑΡΗ πήγε στον Αστακό με στόχο την νίκη, κάτι που το έδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο αφού στο έβδομο λεπτό προηγήθηκε με 0-2 πετυχαίνοντας τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Η εμφάνιση του ΑΡΗ κυρίως στο πρώτο μέρος ήταν  εντυπωσιακή. Παίζοντας γρήγορο παιχνίδι με ταχύτατους συνδυασμούς, η μπάλα να φεύγει με την μία δημιουργώντας πολλές φάσεις για γκολ αλλά και αυτά που επιτεύθηκαν το πρώτο με τον Ζηνεμπή και το δεύτερο με τον Ευθυμίου ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο. Ειδικά το δεύτερο του Ευθυμίου ήταν από αυτά που δύσκολα βλέπεις σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, καθώς άλλαξε με τη μία η μπάλα έξι με εφτά πόδια και στην κατάληξη ο Ευθυμίου σε σουτ και αυτός με την μία από την γωνία της μεγάλης περιοχής την έστειλε στο απέναντι παράθυρο του πολύ καλού Κουτρούλη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστακός προσπάθησε να πιέσει δημιούργησε δύο φάσεις όπου μπορούσε να μπει στο παιχνίδι, αλλά πάλι ο ΑΡΗΣ είχε την μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες.
Να σημειώσουμε ότι ο ΑΡΗΣ αγωνίσθηκε χωρίς τον τραυματία Ζέρβα, ενώ έκανε το ντεμπούτο του το νέο απόκτημα της ομάδας Καλοκαίρης ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
Επόμενο παιχνίδι του ΑΡΗ είναι το ερχόμενο Σάββατο στο Μεσολόγγι με αντίπαλο τον ΓΟΜ.


View My Stats

Search

Blog Archive

Powered By Blogger

Αναγνώστες